Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jakieś wiadomości/doświadcznia o trakcji Vredestein Ultrac Sessanta na mokrym?? :wink:

Bo dylemat mam czy właśnie sessanty czy falken fk 453 :kox:

Grześko, jak Twoje sessanty na mokrym? Jeśli chodzi i hamowanie i trzymanie na zakretach, to ruszanie to inna bajka :decayed:

jestem z nich zadowolony. na mokrym fajnie lepią się do asfaltu.

jedyni minus jaki zauważyłem to że dość szybko się zużywają

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to biorę sessanty do Jeep'a :kox:

co do z-używalności to podejrzewam, że każde które się lepią do asfaltu :wink: Miałem w Volvo Uniroyale Rainsporty 2 i też szybko schodziły :decayed: ale za to na mokrym hamowały lepiej niż na suchym a o to właśnie chodzi :grin:

Opublikowano

Co do zużywania: jak kupiłem A4 była na prawie nowych Matadrach. Mało że na mokrym praktycznie w ogóle nie trzymały to zjechały się w 7tyś :shock3: A nie jestem jakimś katem na opony. Nigdy więcej tego gó***na.

Opublikowano

a może coś ze zbieżnością nie tak, albo auto masz w rombie? :wink::decayed:

Opublikowano

Wszystko było si tylko opony nikły w oczach :grin: Wszystkie równocześnie. c**jowe były i tyle :grin:

Opublikowano

Zamówiłem wczoraj wieczorem te wahacze MS. Jutro mają być. Także jutro montaż i teraz została mi wymiana sprężyn z tyłu. Może wiecie jak się do tego zabrać?

Opublikowano
Zamówiłem wczoraj wieczorem te wahacze MS. Jutro mają być. Także jutro montaż i teraz została mi wymiana sprężyn z tyłu. Może wiecie jak się do tego zabrać?

z tyłu to tylko amory robiłem ...

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

btw.

jest trochę mocnych silnikow diesla .. może do kupienia

Ukraińskie cmentarzysko czołgów - Joe Monster[590214501055358]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]

Opublikowano

Oj tam bym się pobawił :decayed:

Opublikowano

z tyłu to tylko amory robiłem ...

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

btw.

jest trochę mocnych silnikow diesla .. może do kupienia

Ukraińskie cmentarzysko czołgów - Joe Monster[590214501055358]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]

to wzm w poznaniu się chowają, aczkolwiek parę skorup tez jest

Opublikowano

Hej Panowie.

Troche zaleglisci mi sie porobilo :) co do regumu ... hm... zaluje ze zawiozlem tam moje zawieszenie poniewaz dostalem chyba w gorszym stanie jak dalem.

No i Bart-s... stowa CYCU :) :) :)

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wypadłem z BT to jak ktoś chce lecieć albo był na rezerwowej to wbijać do Jarko, 5 miejsc się zwolniło, Jarko jeszcze mnie nie skasował ale dzisiaj do niego dzwoniłem i poinformowałem

Opublikowano

vario co Ty gadasz :thumbdown:

Opublikowano

niestety, obowiązki

Opublikowano

shit. umówiłeś się z Szymkiem?

Opublikowano

Jakie opony polecacie, rozmiar 17 ? Obecnie mam Dunlop 235/45-17 i strasznie rzuca na koleinach. Myślałem o 205/45-17 lub 215/45-17.

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Jakie opony polecacie, rozmiar 17 ? Obecnie mam Dunlop 235/45-17 i strasznie rzuca na koleinach. Myślałem o 205/45-17 lub 215/45-17.

A co ty chciałeś przy takim kapciu :decayed: Felga ilu calowa?

Opublikowano

:hi:witam

Opublikowano

Pany czy ktoś z orientuje się ile mogą kosztować nowe sprężyny Eibach pro kit dla mojego autka? W IC albo gdzieś po rabatach ma ktoś dojście? Czy może poszukać używanych ? ;)