Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Pany, jaka jest nominalna grubosc tarcz 312/255?

312- nominalna 25 dopuszczalna 23; 255 odpowiednio 12 i 10

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziekuje :)

Opublikowano

Witam.

Opublikowano

Nie dysponuje taka gotowka na nowe wolałbym jakies uzywane szukac panowie mysle ze eibach pro kit -30 ;p

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

Mógłby ktoś polecić w Poznaniu bądź okolicach miejsce gdzie zajmują się naprawa liczników. Wskaźnik paliwa zawyża o 1/4 zawsze , w teście licznika zatrzymuje się na 3/4 zamiast na 1/2 i ew. w grę wchodzi naprawa martwych lini w fis'ie.

Opublikowano

http://tablica.pl/i/oferta/eibach-pro-sport-30mm-stan-bdb-audi-a4-b6-CID5-ID54T9Z.html

Panowie dobra cena? Auto kolega ma dokladnie takie samo jak ja wiec spasuja w 100 procentach. 15 tys na nich zrobil. Warto? :)

Opublikowano

Sam nie wie co sprzedaje, Pro kit to sprężyny, Pro sport to komplet sprężyny ok -40/-50 + amorki z krótszym tłoczyskiem

Opublikowano
Mógłby ktoś polecić w Poznaniu bądź okolicach miejsce gdzie zajmują się naprawa liczników. Wskaźnik paliwa zawyża o 1/4 zawsze , w teście licznika zatrzymuje się na 3/4 zamiast na 1/2 i ew. w grę wchodzi naprawa martwych lini w fis'ie.

sprawdzony zakład najblizej poznania to zielona góra.

napewno tylko martwe linie bez blaknięcia?

co do testu wychyłu wskazówek to ktos musiał grzebać przy nim i masz przestawioną wskazówkę

Opublikowano

Sprzedaje cztery sprężyny obniżające o 30 mm tak mi pisal mam tez od niego dodatkowe foto jak siedziala jego a4.taka sama jak moja. Ten sam silnik do tych samych sprężyn wiec w sumie mam porownanie. Tylko czy przelot nie duzy nie wiem na ile takie sprężyny daja rade i czy cena ok. Koles jest tez na forum takze spoko sprzedawca

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Pany czy ktoś z orientuje się ile mogą kosztować nowe sprężyny Eibach pro kit dla mojego autka? W IC albo gdzieś po rabatach ma ktoś dojście? Czy może poszukać używanych ? ;)

Kupowałem kilka dni temu w motointegrator za 520 z darmowa przesyłką. :wink: Została mi do założenia jutro prawa sprężyna z tyłu.

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Jakie opony polecacie, rozmiar 17 ? Obecnie mam Dunlop 235/45-17 i strasznie rzuca na koleinach. Myślałem o 205/45-17 lub 215/45-17.

A co ty chciałeś przy takim kapciu :decayed: Felga ilu calowa?

17 cali, ET 43, szerokość 7.5

Opublikowano

Szymanek to, że z forum to żadna gwarancja, napisałem, że nie wie co sprzedaje bo nazwa nie adekwatna do tego co sorzedaje

Opublikowano

Wiem ze w zielonej naprawia, ale troche daleko, a chce przed sprzedaza zrobic, a jak nie to dla siebie. Co do wskazowki to domyslam sie ze samo sie nie przestawilo , ale nie chce dawac byle komu grzebac przy liczniku bo narobi jeszcze wiekszy balagan

Opublikowano
EIBACH Pro Sport -30mm Stan BDB. AUDI A4 B6 Międzyrzec Podlaski ? Tablica.pl

Panowie dobra cena? Auto kolega ma dokladnie takie samo jak ja wiec spasuja w 100 procentach. 15 tys na nich zrobil. Warto? :)

Wydaje mi się że sprężyny tego koloru obniżają auto: przód 45-50mm a tył 35-40mm

Opublikowano

Kolor nie ma zasadniczo znaczenia, tylko numery trzeba sprawdzić

Opublikowano

7,5 cala to teoretycznie możesz dać 205tki. Będzie lekki naciąg. Ja mam 8 calowe i z tego co czytałem 205 też wejdą ale naciąg będzie większy co grozi zerwaniem opony przy ostrzejszych zakrętach dlatego wybrałem 215.

Opublikowano

Ok vario.rozumiem:) a pomijajac fakt czy sprzedawca urzciwy- warto je kupić? :)

Opublikowano

Jeżeli to pro kit i rzeczywiście 15 tkm to dobra cena

Opublikowano

O to mi chodzilo stary;)jak zalatwie.numery ze sprężyn sprawdzisz mi czy beda pasowac i czy rowno obnizaja?:)

Opublikowano

Mogę sprawdzić w katalogu Eibach'a