Iverson Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Yelo mówił ,że audiką już pogania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no jak jeszcze nie chodzi Ona jeszcze 4 miesięcy nie ma :gwizdanie:Audiką pogania, w foteliku na tylnej kanapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no ja chodziłem jak miałem 3.5 mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 porannie Dobra, dobra, my młodą do opiekunki zawozimy, tam jej będzie dobrze... teraz trzeba sie szykować żeby dotrzeć na tą 13:30 w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 kurde Azunia masz dziwny wływ na Yelo zawsze jak się pojawiasz to on znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 kurde Azunia masz dziwny wływ na Yelo zawsze jak się pojawiasz to on znika Nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 i na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeszcze jest taka opcja, że jedno z nas jest na forum, drugie się pojawia i oboje znikamy. Ale to najczęściej wieczorami występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajek_007 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 nie będzie mnie jednak siostrę miałem zawieźć na pociąg do Wolsztyna by sobie nach Breslau pojechała, niestety interesowało ją połączenie o 12 bo inne przez Poznań, a 3-4h Wolsztyna nie będę zwiedzał, pojechała autobusem.... mam nadzieję że się zobaczymy na wczesną wiosnę (po obronie inżynierki będzie też więcej czasu) PS. a na Mikołaja silniczek dostaje nowy kompletny rozrząd :> a Wy jakieś prezenty szykujecie dla aut? PS2. w minionym miesiącu autko dostało nowe hamulce i nowe ori alusy (niektórym 16" wystarczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Komplet nowych poduszek i to nie powietrznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deszcz Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Po konsultacji z "familją" będę jednak solo. Prezenty dla autka? Moj już dostał wiele w tym roku, no ale symbolicznie coś pewnie dostanie - moze nalepkę na klape? Albo pranie wnętrza... a może dodatek uszlachetniający do baku :decayed: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Po konsultacji z "familją" będę jednak solo. Prezenty dla autka? Moj już dostał wiele w tym roku, no ale symbolicznie coś pewnie dostanie - moze nalepkę na klape? Albo pranie wnętrza... a może dodatek uszlachetniający do baku :decayed: :> jaka nalepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A4-KLUB.PL zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 tak też myślałem ....wydawało mi się że widziałem u kolegi Adama już na klapie naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 My dopiero teraz wyjeżdżamy, więc na 13:30 nie ma szans, może do 14 się zjawimy, jak nie to będziemy Was gonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 a Wy jakieś prezenty szykujecie dla aut? no ja szykuje swojemu nowego wlasciciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No to i ja wyruszam... Do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dzieki chłopaki za spot jazda była przednia i spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ja rowniez dziekuje;) MIlo było poznac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 mi też się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi