Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha.ha

Nic mi nie mów, nie mam czasu tam spojrzeć.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry i dobranoc za razem

Opublikowano

Siema, ltos z Was ma moze zlodziejke do takiego klucza? Potrzebuje go tylko odkręcića8226d9bbf9c9785deb0e52f146cef6d.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja mam ale one są podobne wszystkie te gwiazdki

Opublikowano

Cześć,

Szukam mechanika z Poznania lub Wielkoposlki, który porządnie ustawi rozrząd w moim aucie, aby kąt wyniósł wreszcie 0,0. Poprzedni dwaj mechanicy, podczas innych napraw, ustawiali mi chyba na oko, bo teraz mam +1,8-2,2 i ogólnie nie byłem z nich zadowolony. Liczę, że to rozwiąże moje problemy, o których pisałem tutaj.

Czy ktoś mógłby polecić mi dobry zakład, który to zrobi? Nie muszą być nawet tani, byle tylko naprawdę zrobili to dobrze. Pomijam oczywiście ASO, o którym same "dobre" rzeczy można usłyszeć.

Pomożecie?

Opublikowano

polecam Marciech Poznań bodajże na ul.Soboteckiej mi robili wszystkie audi i byłem bardzo zadowolony - powołaj się na Adama od Audi B7 bo ostatnio tam robili mi rozrząd ze 2 lata temu :)

Opublikowano

Jakieś cięższe naprawy też tam robiłeś?

Na razie na próbę umówiłem się na klimatyzację na piątek. Przetestuję i zobaczymy co dalej, dzięki :)

Opublikowano

nie ponieważ nic się nie psuło zmiany oliwy itp też tam robiłem i pełna profeska

Opublikowano

Witam serdecznie :)

Czy jest ktoś w Poznaniu i okolicy kto pomógłby mi w montażu manetki tempomatu w B7? Głównie chodzi mi o kodowanie, może być też na spocie oczywiście :)

Edytowane przez Revor

Opublikowano

Mozesz podjechac ;)

Odezwij sie na PW

Edytowane przez niestandardowy

Opublikowano

Zrobiłem odgrzybianie klimy i czyszczenie parownika w tym Marciech i generalnie jestem zadowolony, ale potem zaczałem rozmawiać z nimi o moim problemie z tego wątku i że chciałbym ustawić kąt synchro rozrząd u na 0,0 to powiedzieli mi, że pewnie rozrząd jest źle zrobiony i oni nie podejmą się jego ustawienia tylko cały rozbiorą i założą, ale w sumie to nie chcą zakładać starego tylko od razu nowy (a mój ma dopiero jakieś 4-5 tys. km). Chciałem tylko ustawić ten kąt, o którym tak dużo mówi się na forum, a oni chcą od razu wszystko wymienić. Z klimatyzacji jestem zadowolony (poprzednio gdzie odgrzybiałem to mi pomogło na kilka dni tylko), ale z rozrządem będę musiał jeszcze zastanowić się nad sensem takiej operacji. Może ktoś poleci jeszcze jakąś firmę?

Opublikowano

:hi:

Pany, może jakieś spotkanie? Dawno nic nie było :facepalm:

Opublikowano

No można by

Opublikowano

Jestem za. [emoji6]

Oczywiście jak mówimy o tej niedzieli.

Opublikowano

to kiedy? :hi:

Opublikowano

Koło 18 mógłbym wpaść .

Gdzieś pod chmurką?

Opublikowano

Jak uda mi się do 17 wrócić z reichu to się piszę. Pytanie tylko gdzie. Bardziej myślałem, żeby dogadać ładnie spota i zebrać jak największą grupę np na przyszły weekend. Przecież to już po sezonie urlopowym :)

Opublikowano

MI jutro nie pasi ale za to będę we wtorek w PZ na MTP, i na Sady mam jechać coś też załatwić.

Opublikowano

Byłby z was ktos w stanie odblokować u mnie zielone menu? Oczywiście zapłacę ;) wtedy bym sie pisał np na takie spotkanko w sobotę teraz?

Opublikowano

dzisiaj mogą być problemy przez ten wyścig rowerowy