Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Wy to macie tempo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kolejne 11 w plecy :shocked: miłego dnia :hi:
fantastic Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Dzieńdoberek Deszczu wyspałeś się :gwizdanie: kurde troche mało ci zostało od tej 3 w nocy Zin dobry tak w ogóle powitał i musi spadać pracować
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 siemanko [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 08:47_________________________________________________snilo mi sie ze zostalem zakropkowany :polew:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 cześć Adas nic straconego jeszcze można załatwić kropka
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 cześć i czołem Moja Julka ma zapalenie oskrzeli właśnie wróciliśmy od lekarza ...okazuje się że w regionie panuje jakiś wirus :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 taka pogoda do d.. i wszyscy chorują dokładnie ...bardzo zdradliwa ....ja też byłem kilka dni temu chory i to pewnie ja zaraziłem córkę .... oby do zlotu było gites
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 taka pogoda do d.. i wszyscy chorują dokładnie ...bardzo zdradliwa ....ja też byłem kilka dni temu chory i to pewnie ja zaraziłem córkę .... oby do zlotu było gites do zlotu bedzie zdrowa jak kon
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a Ty już po pracy....coś szybko Ci poszło to spotkanie ....szybki bill
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 do roboty to w drogę bo ja za chwile też smigam zarobić kilka złotych
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja juz w pracy... a wlasciwie dopiero czas zaczac dzien od sniadanka i kawy :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 hyhy już ......... ja już od 7 siedze w pracy :gwizdanie: a wstałem dzisiaj 6:58
Azunia Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 na Bukowińskich breloczkach chyba pawelc sobie odpuścił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi