Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 drodzy koledzy i koleżanki fotki są wrzucaone te które ja robiłem proszę oglądać i się zachwycać [br]Dopisany: 19 Październik 2008, 21:26_________________________________________________Marcin dzieki za diagnoze i badanie lekarskie
Iverson Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 na szczęście prosty, nic się nie uj***ł...jest kox...to co spot za tydzień??
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 taki padł pomysł a piszesz się..
Iverson Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 no pewnie, jadę dopiero na święto zmarłych
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 wszystkim dziekuje za megaspotanie to co, za tydzien galeria pestka?
variocustoms Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Ale mi gul skoczył jak zobaczyłem fotki, widzę, że obstawę mieliście hihih. Swoją drogą jak bym na żywca zobaczyłe te zglebione Avanty to pewnie bym na 100% nie zasnął. pozdro
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 a widzita macie czego żałować wszystko było gleba ochrona no kuźwa wszystko i zajebiaszcza atmosfera :notworthy: :good:
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 spot wyczesany w .... kosmos
marinero Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 szkoda ze mi sie nie udalo ale Musashi mam nadzieje przekazal pozdrowy - ja mam nowy nabytek od dzisiaj - samuraj sj413 - zyleta w terenie - juz bylo upalanie!! miod malina - teraz czas zaczac proces odrdzewiania!!
pawlik79 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 rzeczywiście na dzisiejszym spocie była świetna atmosfera ( prawie jak rodzinna ). Miejsce było dobre tylko ten zakaz robienia zdjęć i pani ochroniarz która była zbyt nadgorliwa (może za to ma wyższa premie). Madas zrób jakąś listę tych numerów tel.
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 szkoda ze mi sie nie udalo ale Musashi mam nadzieje przekazal pozdrowy - ja mam nowy nabytek od dzisiaj - samuraj sj413 - zyleta w terenie - juz bylo upalanie!! miod malina - teraz czas zaczac proces odrdzewiania!! przekazał i gratuluje nabytku [br]Dopisany: 19 Październik 2008, 22:37_________________________________________________ok zrzucajcie na GG lub PW numery telefonu z dopisaniem imienia, nika z forum oraz miejsca pobytu czyli np: 0-61 997 madas26, adasiek, poznań - luboń
pawlik79 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 gratki za nowy nabytek. Kilka razy w życiu byłem i miałem nawet okazję sędziować zawody terenowe na poligonie w biedrusku. Najlepsze jak pokonywalismy basen wodny dla czołgów i w pewnym momencie dywaniki zaczęły się poruszać, pływać na wodzie. Potem były jeszcze inne historie jak dachowanie itp.
nike21 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Madas poszlo na PW :] posluchaj tego - http://pl.youtube.com/watch?v=mX1xyxWkmw0 - moze znasz, a moze nie i Ci sie spodoba :]
Iverson Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 mam pewien pomysł odnośnie danych prywatnych-zaraz skonsultuję to z adminem
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 doiszło Michał potem zrobie porządek z tymi nr i wydrukuje a jak ktoś będzie chciał prześle drogą elektroniczna znaczy pocztą email [br]Dopisany: 19 Październik 2008, 22:54_________________________________________________ Madas poszlo na PW :] posluchaj tego - http://pl.youtube.com/watch?v=mX1xyxWkmw0 - moze znasz, a moze nie i Ci sie spodoba :] znam znam zacne
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 A kojarzycie to? http://pl.youtube.com/watch?v=6njIFbBlsXU
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 dobre dobre nie słyszałem wcześniej
topor Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!! Razem z kolegami zlotowiczami.... ktorzy pojawili sie na naszym wczorajszym spocie w Zieloenej Górze doszlismy do wniosku abo polaczyc sily i zoorgaiwoac wspolny spot! Miejscem spotkania wypadlby Wolsztyn -polowa drogi:) Jako termin proponuje Pierwszy weekend po wszytskich zmarlych. tzn... 8-9 listopad:) Mysle ze dwie kawalkady jadace z przeciwnych ston zrobilyby fajne wrazenie:) Mysle ze temat do przemyslenia. temat rozwińmy tutaj!: http://www.a4-klub.pl/smf/lubuskie/all_spot_wielkopolskie_lubuskie_8911_wolsztyn-t49604.0.html;new
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ja jestem za podłącze się z przyjemnością [br]Dopisany: 19 Październik 2008, 23:14_________________________________________________my za tydzień spotujemy więc może poruszymy ten temat od razu
Rekomendowane odpowiedzi