nike21 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 witanko pogoda faktycznie fajna ale o 16 (czyli stary czas to 17) moze juz nie byc tak ciekawie... ja tez za dlugo nie bede ale wpadne na pewno!
pawlik79 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 panowie ja wypadam z dzisiejszego spota, zdarzenie losowe. liczę że może coś jeszcze się zmieni ale nie chce nic obiecywać.
nike21 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 ja jade wykapac Niunie i bede w Pestce o 16 do zobaczenia...
nike21 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Ile było autek? ja naliczylem 11rowniez dzieki za mile spotkanie! tym razem po-spotowe zarcie bylo z kolegami z Zielonej i Kalisza
Madas Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 11 albo 12 nie liczyłem w sumie na fotkach zobacze potem .... za chwile wkleje.... pozdrawiam Was - Yelo Azunia i Anetka
pawlik79 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 udalo mi sie wpasc do pestki ale o 20, i tu nagle widze ze jest pusto, nikogo nie ma, zmartwilem sie. co zrobic nie udalo mi sie dzis wczesniej wpasc, sorka za moja niedyspozycje, poprawie sie na nastepny raz
Madas Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 udalo mi sie wpasc do pestki ale o 20, i tu nagle widze ze jest pusto, nikogo nie ma, zmartwilem sie. co zrobic nie udalo mi sie dzis wczesniej wpasc, sorka za moja niedyspozycje, poprawie sie na nastepny raz Paweł spoko większość ludków nie było za długo ja 2 godz a Pepin i Vario godzinke z hakiem, taki dzień.... następny spot to wypad do Wolsztyna i spot z grupą Zielonogóską ...mam nadzieję że będziesz [br]Dopisany: 26 Październik 2008, 21:23_________________________________________________Ive dojechałeś już??[br]Dopisany: 26 Październik 2008, 21:24_________________________________________________ale sobie podwieszenie strzelili Kraków i Warszawa ......Ive liczymy na Ciebie zrób miazge :good:
Nowak_zg Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 dobra ... ja juz wrocilem do ZG ....
Madas Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 dobra ... ja juz wrocilem do ZG .... ciesze sie że dojechałeś cały
Nowak_zg Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 ja tez ... bo prawie mialem czolowke z tirem ps. 1 pazdziernika kolega rozwalil motor suzuki gsx-r 600 13 pazdziernika kolega drugi rozwalil corrado vr6 ( przod ) 26 pazdziernika ja puknalem audi jadac do was na zlot ( na szczescie leciutko ... jak bylo widac )[br]Dopisany: 26 Październik 2008, 21:56_________________________________________________co 13 dni kogos stluczka ... to jakies fatum :/
Młodzik Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 no witam spocik był udany a pan z SPHINXa nie przyjemny pozdrawiam i do zobaczenia w Wolsztynie
Madas Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 a co ten pan ze Sphinxa zdjełał na ostatnim pani teraz pan cos tam nie hajhitla
Smieszny Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 ja tez ... bo prawie mialem czolowke z tirem ps. 1 pazdziernika kolega rozwalil motor suzuki gsx-r 600 13 pazdziernika kolega drugi rozwalil corrado vr6 ( przod ) 26 pazdziernika ja puknalem audi jadac do was na zlot ( na szczescie leciutko ... jak bylo widac )[br]Dopisany: 26 Październik 2008, 21:56_________________________________________________co 13 dni kogos stluczka ... to jakies fatum :/ Nowak ciesze sie ze wrociles cay do ZG, ale szkoda ze to w moja a4 wjechales ps: i tak dobrze ze puscilem hamulec bo bylby dopiero dzwon
Nowak_zg Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 no szczescie w nieszczesciu 1. szkoda ze zahamowales bo myslalem ze przelecisz na pomaranczowym a ja na czerwonym tak jak to bylo wczesniej .... 2. dobrze ze pusciles hamulec i jak puknalem to nie stales w miejscu tylko sie pokulales 3. dobrze ze miales do roboty ten zderzak a nie jak ja swierzo po robocie 4. szkoda ze w ogole puknalem 5. to przez ta jeb*na zawieche .... amory byly tak wyrobione ze jak nacisnalem pedal hamulca to auto w ogole nie hamowalo a w dodatku tarka na drodze oglupila abs i zamaist hamowac auto jechalo 6. dobrze ze moja chlodnica jest cala 7. szkoda ze maska nie jest cala 8. dobrze ze klosz nie poszedl a tylko zaczep lampy 9. jutro ci podrzuce 17" i opony do nich 10. sam nie wiem co ;P
Iverson Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 no ja już jestem, byłem na mieście jeszcze, bo łoiliśmy się na ćwiarę... dzięki za spota koledzy i naszym gościom też...autka robią robotę
Rekomendowane odpowiedzi