pet3r Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 powitać powitać jeżeli chodzi o obiecaną fotkę S8 - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8eb205a3daa57b71.html ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 hyhy, ja mam w A4 444, a Ty w A8 888 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 witka , juz jestem w kaliszu w środę 0 4.00 wyjazd dp pzń-a , coś cisza widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 hyhy, ja mam w A4 444, a Ty w A8 888 :> taka się trafiła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 BTW, my wczoraj zrobiliśmy sobie małą wycieczkę i wracając odwiedziliśmy kolegów z Kraka... Czas powrotu niezły wyszedł efektywnej jazdy (tankowanie, jeszcze jedna sprawa do załatwienia po drodze) około 2,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a ile jest z Krakowa do kalisz bo cos za krótko jechaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ponad 300km. Do Gliwic autostradą, potem na 901 do Olesna, 11 do Opatowa i 450 do Kalisza. Spalanie 9,2l więc nie ma tragedii. W niedzielny wieczór nie było ruchu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 to zapytam z innej beczki ...ile jechaliście skubańcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Na A4 160-180, dalej tak do 140, w zabudowanym zwalniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 i wszystko jasne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Okazało się, że na szerszych oponach przy szybszej jeździe zanika różnica w spalaniu. Wniosek - muszę szybciej jeździć [br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 12:15_________________________________________________Zmian w aucie chyba na jakiś czas dość - zapraszam do Mojej A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a ja dzisiaj auto zarysowałem jak jakiś młodzik źle obliczyłem kąt skrętu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ała... co tak potraktowałeś? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 swój słupek w hali garażowej podziemnej w moim bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No to niezły mod na spota... Najbardziej feli szkoda ;( Bo lakier to mało roboty, żeby naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 zgłosiłem juz do ubezpieczalni czekam na urzedasa od wyceny i potem do Audi Premium ....chcą go trzymać dwa tygodnie jak dla mnie troche długo, ale jak będzie trzeba to zostawie [br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 15:34_________________________________________________ No to niezły mod na spota... Najbardziej feli szkoda ;( Bo lakier to mało roboty, żeby naprawić. a co myślisz Yelo że felga do wymiany?? bo ja pytałem gościa i on musi to namacalnie zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 o kurfa mać , ehhh szkoda s-line'a , fela do regeneracji i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 fela do regeneracji raczej, ale to dużo zabawy jest, żeby to porządnie zrobić. Piaskowanie, malowanie i nie będzie już i tak tak precyzyjnie wyważona jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 no szkoda ale czasem tak siezdarza to moje pierwsze zdarzenie do kąd mam prawko czyli 11 lat bez zaryski a tu nagle bach na swoim miejscu garażowym :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 15:48_________________________________________________ fela do regeneracji raczej, ale to dużo zabawy jest, żeby to porządnie zrobić. Piaskowanie, malowanie i nie będzie już i tak tak precyzyjnie wyważona jak nowa a co ubezpieczalnie nie da na nową ?? gość z Audi Premium mówił że powinni ale dużo zależy od rzeczoznawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja przy wjeździe do garażu też zarysowałem, ale lusterko i nadkole przednie. To tak zawsze jest, gdzieś się spieszysz, zmęczony jesteś albo jeszcze coś i wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi