Azunia Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no pany, piszecie tu takie rzeczy że szok, ja już zmykam, idę pod prysznic i spać więc dobranoc dobranoc Azunia! slodkich snow weżcie mnie nie podrywać, wystarczy że jakiś łośśś się zalogował na TO forum i do mnie wypisywał, że moje zdjęcie na avatarku doprowadza go do ekstazy jeszcze trochę to mnie Przemek w sypialni zamknie na klucz i nie wypuści z zazdrości :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 zreszta ja tez spadam wiec dobranoc wszystkim
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 przecież Marcin nie idzie spa..... ć o tej porze
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kurna jednak 5 stron, wróżem jesteś nike21? i to jeszcze z rozmiarem nigga? hihi pierwszy na forum ogląda ktoś californication?? całkiem dobry serial się zapowiada
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 zreszta ja tez spadam wiec dobranoc wszystkim dobranoc Michuś
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 weżcie mnie nie podrywać, wystarczy że jakiś łośśś się zalogował na TO forum i do mnie wypisywał, że moje zdjęcie na avatarku doprowadza go do ekstazy jeszcze trochę to mnie Przemek w sypialni zamknie na klucz i nie wypuści z zazdrości :gwizdanie: a myslalem ze to forum motoryzacyjne
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kurna jednak 5 stron, wróżem jesteś nike21? i to jeszcze z rozmiarem nigga? hihi pierwszy na forum ogląda ktoś californication?? całkiem dobry serial się zapowiada ja ogladam
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 zreszta ja tez spadam wiec dobranoc wszystkim dobranoc [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:42_________________________________________________ ogląda ktoś californication?? całkiem dobry serial się zapowiada jak zapowiadalem, ogladam flatliners
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 tez napisalem ze zle odczytalem... sorry nie zauważyłem ....nie gniewaj się :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:44_________________________________________________ Jest tu jeszcze kto? jesteśmy Przemek ....
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja nie mam tylko w jednej kwestii poczucia humoru (tzn. mam ograniczone), już rezerwowałem sobotę u kumpla z pewnego powodu ostatnio... Ale niepotrzebnie... A tak na poważnie, to spoko, to było w granicach humoru
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja nie mam tylko w jednej kwestii poczucia humoru (tzn. mam ograniczone), już rezerwowałem sobotę u kumpla z pewnego powodu ostatnio... Ale niepotrzebnie... nie kumam o co cho... ciesze się że masz dobre podejście do tego co pisaliśmy
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja nie mam tylko w jednej kwestii poczucia humoru (tzn. mam ograniczone) a w jakiej
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no pany, piszecie tu takie rzeczy że szok, ja już zmykam, idę pod prysznic i spać więc dobranoc dobranoc Azunia! slodkich snow weżcie mnie nie podrywać, wystarczy że jakiś łośśś się zalogował na TO forum i do mnie wypisywał, że moje zdjęcie na avatarku doprowadza go do ekstazy jeszcze trochę to mnie Przemek w sypialni zamknie na klucz i nie wypuści z zazdrości :gwizdanie: Już się szykowałem na wycieczkę Jakoś mi brakuje poczucia humoru w tej kwestii
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo zauważyłeś że zwrócołem Ci posty ???.... kase możesz wpłacić jutro bez odsetek
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie ma sprawy, cała przyjemność po mojej stronie
Rekomendowane odpowiedzi