Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Azunia jak tam w Kaliszu? też sypie ? Cześć, no trochę, a co, Ty dzisiaj w pracy nie byłeś?
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 trzeba będzie znowu drzwi od garażu odkopywać :>
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 podoba mi się na Poznańskim dzisiaj i ostatnie dni :kox:
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tak BTW ktoś jeszcze na zlot nie jedzie?
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dużo osób nie jedzie .... a co juz pewne że nie jedziecie ?
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dużo osób nie jedzie .... a co juz pewne że nie jedziecie ? no niestety, a szkoda bo bardzo chciałam, cóż.... trudno.A Ty jedziesz?
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dużo osób nie jedzie .... a co juz pewne że nie jedziecie ? no niestety, a szkoda bo bardzo chciałam, cóż.... trudno.A Ty jedziesz? u mnie to wiesz ... uzależnione od tego kiedy poród będzie ....
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dużo osób nie jedzie .... a co juz pewne że nie jedziecie ? no niestety, a szkoda bo bardzo chciałam, cóż.... trudno.A Ty jedziesz? u mnie to wiesz ... uzależnione od tego kiedy poród będzie .... a jak tam żona? jak się czuje, bo to już chyba ostatnie 2 miesiące zostały...?
Vito_ Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja nie wiem co Wy tak tym śniegiem straszycie, u mnie nie pada :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja nie wiem co Wy tak tym śniegiem straszycie, u mnie nie pada :gwizdanie: a u mnie to nawet powiem szczerze że nie wiem
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dużo osób nie jedzie .... a co juz pewne że nie jedziecie ? no niestety, a szkoda bo bardzo chciałam, cóż.... trudno.A Ty jedziesz? u mnie to wiesz ... uzależnione od tego kiedy poród będzie .... a jak tam żona? jak się czuje, bo to już chyba ostatnie 2 miesiące zostały...? widze Audiczka kombiczka spełni zadanie [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________mnie już zasypało
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 widze Audiczka kombiczka spełni zadanie :cool1 nie pierwsze :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dużo osób nie jedzie .... a co juz pewne że nie jedziecie ? no niestety, a szkoda bo bardzo chciałam, cóż.... trudno.A Ty jedziesz? u mnie to wiesz ... uzależnione od tego kiedy poród będzie .... a jak tam żona? jak się czuje, bo to już chyba ostatnie 2 miesiące zostały...? a dziękuję - dobrze się czuje ..... no szybko zlecą te 2 miechy [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 22:13_________________________________________________ widze Audiczka kombiczka spełni zadanie :cool1 nie pierwsze :gwizdanie: dokładnie ... teraz czas wiosną na większe ... już nie mogę się doczekać poszukiwań
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 widze Audiczka kombiczka spełni zadanie :cool1 nie pierwsze :gwizdanie: nie będe sie pytał czy chłopczyk czy dziewczynka ważne żeby zdrowe było !!
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 widze Audiczka kombiczka spełni zadanie :cool1 nie pierwsze :gwizdanie: nie będe sie pytał czy chłopczyk czy dziewczynka ważne żeby zdrowe było !! dziewczynka będzie już druga
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 widze Audiczka kombiczka spełni zadanie :cool1 nie pierwsze :gwizdanie: nie będe sie pytał czy chłopczyk czy dziewczynka ważne żeby zdrowe było !! dziewczynka będzie już druga No prosze tylko pogratulowac
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 do parki mógłby być chłopak, ale bez względu na to rodzice na pewno będą szczęśliwi
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja póki co narazie do kombi sie nie przymierzam heh :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 do parki mógłby być chłopak, ale bez względu na to rodzice na pewno będą szczęśliwi o tak ważne żeby zdrówko było ja póki co narazie do kombi sie nie przymierzam heh :gwizdanie: ja lubię kombi wcześniej też miałem już 2 szt
Rekomendowane odpowiedzi