fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Rako zadali Ci pytanie w pości Twoim a kto sie w mojego posta w pierd... No cały czas byłem i czytalem jakiś gnojek ... podpalcie go razem z Tobą [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:59_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kto ci kazał pisać w moim poście?! :bicz3: jus nie bende Madas nie świruj ostatnia zmiana wysłana przez Fantastic
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jus nie bende jak ci po pupci naklepie to nie będziesz Madas ale masz dobrze .... a powiem Ci że człek ciężko na to pracuje całymi miesiącami :polew:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 i znowu biją :> chcesz też?! jego to podpalą nie bij już go bidula a co, wolał byś? jus nie bende jak ci po pupci naklepie to nie będziesz Madas ale masz dobrze .... czy ja wiem czy dobrze?!
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Rako zadali Ci pytanie w pości Twoim a kto sie w mojego posta w pierd... No cały czas byłem i czytalem jakiś gnojek ... podpalcie go razem z Tobą [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:59_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kto ci kazał pisać w moim poście?! :bicz3: jus nie bende Madas nie świruj ostatnia zmiana wysłana przez Fantastic :polew:
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Rako zadali Ci pytanie w pości Twoim a kto sie w mojego posta w pierd... No cały czas byłem i czytalem jakiś gnojek ... podpalcie go razem z Tobą [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:59_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kto ci kazał pisać w moim poście?! :bicz3: jus nie bende Madas nie świruj ostatnia zmiana wysłana przez Fantastic :polew: :polew: :polew:
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiem jak będzie z szybka zmiana biegów... nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie: właśnie to 2.5 się kiepsko z dołu zbiera... najbardziej zapierdalam po mieście służbówkami moje V6 super na trasę... moja v-ka mimo to że bena to też dostaje ducha dopiero od 3,5 tys/obr :gwizdanie: mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje turbo - dziura myślałeś nad jakimś chipsem ? wiem ze dziura... chipsa już mam odkąd go kupiłem 2.5 tak maja że zaczynają wysoko ciągnąc... a latem już w ogóle... nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie?
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiem jak będzie z szybka zmiana biegów... nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie: właśnie to 2.5 się kiepsko z dołu zbiera... najbardziej zapierdalam po mieście służbówkami moje V6 super na trasę... moja v-ka mimo to że bena to też dostaje ducha dopiero od 3,5 tys/obr :gwizdanie: mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje turbo - dziura myślałeś nad jakimś chipsem ? wiem ze dziura... chipsa już mam odkąd go kupiłem 2.5 tak maja że zaczynają wysoko ciągnąc... a latem już w ogóle... nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? mówił chyba na spocie
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiem jak będzie z szybka zmiana biegów... nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie: właśnie to 2.5 się kiepsko z dołu zbiera... najbardziej zapierdalam po mieście służbówkami moje V6 super na trasę... moja v-ka mimo to że bena to też dostaje ducha dopiero od 3,5 tys/obr :gwizdanie: mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje turbo - dziura myślałeś nad jakimś chipsem ? wiem ze dziura... chipsa już mam odkąd go kupiłem 2.5 tak maja że zaczynają wysoko ciągnąc... a latem już w ogóle... nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? kto jest chory ??
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 taki jeden na kocie wory :polew: :wink4:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 taki jeden na kocie wory :polew: :wink4: no jak możesz o tej porze
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 taki jeden na kocie wory :polew: :wink4: no jak możesz o tej porze
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? chwaliłem się 1.5 roku temu zmierzone na hamowni przenośnej 173KM 340NM mówił chyba na spocie chyba 1.5 roku temu
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 taki jeden na kocie wory :polew: :wink4: no jak możesz o tej porze każda pora dobra grunt to towarzystwo :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot Samochwała
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiem jak będzie z szybka zmiana biegów... nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie: właśnie to 2.5 się kiepsko z dołu zbiera... najbardziej zapierdalam po mieście służbówkami moje V6 super na trasę... moja v-ka mimo to że bena to też dostaje ducha dopiero od 3,5 tys/obr :gwizdanie: mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje turbo - dziura myślałeś nad jakimś chipsem ? wiem ze dziura... chipsa już mam odkąd go kupiłem 2.5 tak maja że zaczynają wysoko ciągnąc... a latem już w ogóle... nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? mówił chyba na spocie mi nie mówił napewno
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot :polew: Maciek gadałem z Bart-Sem i macie się zgadać co i jak z kartami
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot waryjot sie pisze
Rekomendowane odpowiedzi