Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot Samochwała ooo cześć malutka :gwizdanie: gdzie Ty sie podziewałałaś pier***e -nie pisze bo trzeba sie chyba w kolejke zapisać na wysłanie wiadomości kurs szybkiego pisania i wysyłania :gwizdanie: zapisać
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot Samochwała ooo cześć malutka :gwizdanie: gdzie Ty sie podziewałałaś pier***e -nie pisze bo trzeba sie chyba w kolejke zapisać na wysłanie wiadomości kurs szybkiego pisania i wysyłania :gwizdanie: zapisać Zrobione
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kurs szybkiego pisania i wysyłania :gwizdanie: zapisać na wtorek na 19:00
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :> :gwizdanie: ;( Madas, a Ty co, nie wiedziałeś co napsać to wszystkie wklepałeś kolejno?! chciałem pokazać co u mnie za emoty są nad oknem do wysyłania postów i zapytać czy u Was jest tak samo :polew:
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mam wrażenie jakbym już to pisał :polew: :polew: nie pal więcej tego gówna śnieg dzisiaj rano odwalałem z przejazdu - chyba mi zaszkodziło
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :> :gwizdanie: ;( Madas, a Ty co, nie wiedziałeś co napsać to wszystkie wklepałeś kolejno?! chciałem pokazać co u mnie za emoty są nad oknem do wysyłania postów i zapytać czy u Was jest tak samo :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:17_________________________________________________ mam wrażenie jakbym już to pisał :polew: :polew: nie pal więcej tego gówna śnieg dzisiaj rano odwalałem z przejazdu - chyba mi zaszkodziło jak był żółty i zjadłeś to mogło...
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot Samochwała ooo cześć malutka :gwizdanie: gdzie Ty sie podziewałałaś pier***e -nie pisze bo trzeba sie chyba w kolejke zapisać na wysłanie wiadomości Malutka nie poddawaj sie- twardym trza być a nie miętki chłop jesteś czy baba (nooo dobra to akurat złe porównanie ) ale sie nie poddawaj
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :> :gwizdanie: ;( Madas, a Ty co, nie wiedziałeś co napsać to wszystkie wklepałeś kolejno?! chciałem pokazać co u mnie za emoty są nad oknem do wysyłania postów i zapytać czy u Was jest tak samo :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:17_________________________________________________ mam wrażenie jakbym już to pisał :polew: :polew: nie pal więcej tego gówna śnieg dzisiaj rano odwalałem z przejazdu - chyba mi zaszkodziło jak był żółty i zjadłeś to mogło... hahaha :polew: dobrze ze nie brązowy.... gastryka by siadla komplet
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mam wrażenie jakbym już to pisał :polew: :polew: nie pal więcej tego gówna śnieg dzisiaj rano odwalałem z przejazdu - chyba mi zaszkodziło widzisz Ci śnieg i lanie w ryj z ekranu a mi frytki .... coś tu kuuurwa nie gra :polew:
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot Samochwała ooo cześć malutka :gwizdanie: gdzie Ty sie podziewałałaś pier***e -nie pisze bo trzeba sie chyba w kolejke zapisać na wysłanie wiadomości Malutka nie poddawaj sie- twardym trza być a nie miętki chłop jesteś czy baba (nooo dobra to akurat złe porównanie ) ale sie nie poddawaj Ani mi sie śni !!!!!
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 o, Bartek przyszedł zauważyłem :gwizdanie: ciekawe czy coś napisze w domu wariatów
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja już zmykam spać... do juterka wszystkim
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie pochwaliłeś się :gwizdanie: ile masz koni po tym wirusie? jednego ale straszny wariot Samochwała ooo cześć malutka :gwizdanie: gdzie Ty sie podziewałałaś pier***e -nie pisze bo trzeba sie chyba w kolejke zapisać na wysłanie wiadomości Malutka nie poddawaj sie- twardym trza być a nie miętki chłop jesteś czy baba (nooo dobra to akurat złe porównanie ) ale sie nie poddawaj Ani mi sie śni !!!!!
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 o, Bartek przyszedł zauważyłem :gwizdanie: ciekawe czy coś napisze w domu wariatów niewiedziałem że tak łatwo trafić
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja już zmykam spać... do juterka wszystkim trzymaj się Nikuś
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jak był żółty i zjadłeś to mogło... no chyba że to od tego sprite-a przeterminowanego Madasa też po fancie coś bierze :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi