Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja jestem po lazani teraz musze spalić ja wolę spaghetti osobiście też ale nie chciało mi sie nic w sumie przygotowywać przyznam sie bez bicia i kupiłem gotowe tylko do pieca Ale przyznam że podeszło
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 przecież Azunia nas nie dręczy ona nas poprostu pobudza do życia :> :gwizdanie: no przecie... rako aleś Ty wazelina...
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 teraz musze uciekać trzymajcie sie narazie
blind1 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 musze mlodego wesprzec w odrabianiu lekcji, bede pozniej
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 przecież Azunia nas nie dręczy ona nas poprostu pobudza do życia :> :gwizdanie: no przecie... rako aleś Ty wazelina... Uważaj bo jak Rako się wnerwi....
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 przecież Azunia nas nie dręczy ona nas poprostu pobudza do życia :> :gwizdanie: no przecie... rako aleś Ty wazelina... ja wazelina no coś Ty :gwizdanie:Poprostu mam podrasowaną część mózgu odpowiedzialną za miłe zachowanie w stosunku do Pań
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 musze mlodego wesprzec w odrabianiu lekcji, bede pozniej to narazie
Vito_ Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 szybkie pytanie jakie żarówki zenon były w A4 przed liftem? Bo mi zdechła paskuda
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja wazelina no coś Ty :gwizdanie: Poprostu mam podrasowaną część mózgu odpowiedzialną za miłe zachowanie w stosunku do Pań [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:13_________________________________________________ZwP.
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja wazelina no coś Ty :gwizdanie: Poprostu mam podrasowaną część mózgu odpowiedzialną za miłe zachowanie w stosunku do Pań No cio...grzeczny jestem :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja wazelina no coś Ty :gwizdanie: Poprostu mam podrasowaną część mózgu odpowiedzialną za miłe zachowanie w stosunku do Pań można być miłym... ale z umiarem... rozumiem szacunek dla dam... ale cały czas miłe słówka... Azunia i tak wie, że jest wyjątkowa... nie musisz jej tego wmawiać
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja wazelina no coś Ty :gwizdanie: Poprostu mam podrasowaną część mózgu odpowiedzialną za miłe zachowanie w stosunku do Pań można być miłym... ale z umiarem... rozumiem szacunek dla dam... ale cały czas miłe słówka... Azunia i tak wie, że jest wyjątkowa... nie musisz jej tego wmawiać oj no niewiesz jak dziewczyny lubią gdy im się to często powtarza
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oj no niewiesz jak dziewczyny lubią gdy im się to często powtarza tak tak... a potem spróbuj zapomnieć powiedzieć... to :bicz3:
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Azunia i tak wie, że jest wyjątkowa... nie musisz jej tego wmawiać Jasne, bo przecież kto jeszcze zna kobietę która ma takie zamiłowanie do aut.... :gwizdanie:
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oj no niewiesz jak dziewczyny lubią gdy im się to często powtarza tak tak... a potem spróbuj zapomnieć powiedzieć... to :bicz3: hehehe ano
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oj no niewiesz jak dziewczyny lubią gdy im się to często powtarza tak tak... a potem spróbuj zapomnieć powiedzieć... to :bicz3: o właśnie
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 I co Azunia w cinasz coś dobrego ?? nutellę
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Madas się pojawił Dzisiaj też frytki były ??
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Madas się pojawił Dzisiaj też frytki były ?? czytałem 3 strony .... jeszcze nie było ...ale będą zapiekanki :kox:
Rekomendowane odpowiedzi