Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Hejo Cio tam słychać u z motoryzowanych ?? Ja już w domu...dzisiaj niuni ała robiłem...Odprysk mi się zrobił na lakierze przy nadkolu z tyłu. Ale naszczęscie mam lakier i zakropliłem
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :gwizdanie: Cio Azunia?? niudzisz się ?? nie, szukam co by do moderatora zgłosić
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot Bardzo chętnie, zapraszamy
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No to świetnie, ale widzę ze 14 lutego planujecie, kurcze nie wiem czy bedę. Nie spotykacie się co niedzielę ?
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No to świetnie, ale widzę ze 14 lutego planujecie, kurcze nie wiem czy bedę. Nie spotykacie się co niedzielę ? 21 jest spocik
Piechol Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No to świetnie, ale widzę ze 14 lutego planujecie, kurcze nie wiem czy bedę. Nie spotykacie się co niedzielę ? 21 kolego jest spot teraz [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:46_________________________________________________ No to świetnie, ale widzę ze 14 lutego planujecie, kurcze nie wiem czy bedę. Nie spotykacie się co niedzielę ? 21 jest spocik racja
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No to świetnie, ale widzę ze 14 lutego planujecie, kurcze nie wiem czy bedę. Nie spotykacie się co niedzielę ? Wszystko jest w pierwszym poście, miało być wstępnie w walentynki ale zostało przegłosowane na 21.02
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good:
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: niezapomnij zabrać drobne na dostęp do słowa bo Madas kasuje :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: Madas usuń może już tą ankietę, bo już chyba wiadomo kiedy spot, jeszcze ktoś się na prawdę pomyli i przyjedzie w walentynki :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: niezapomnij zabrać drobne na dostęp do słowa bo Madas kasuje :gwizdanie: nie nie .... zatrudniłem Drosdka
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: niezapomnij zabrać drobne na dostęp do słowa bo Madas kasuje :gwizdanie: Jak mi zostanie coś z kasy na paliwo (4.2 v8 ) to wezmę. Tak na poważnie, jest czas żeby przygotować owieczkę
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas usuń może już tą ankietę, bo już chyba wiadomo kiedy spot, jeszcze ktoś się na prawdę pomyli i przyjedzie w walentynki :gwizdanie: się robi
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: niezapomnij zabrać drobne na dostęp do słowa bo Madas kasuje :gwizdanie: nie nie .... zatrudniłem Drosdka ja też kasuje, 5zł od koła, więc lepiej rowerem przyjeżdżajcie :gwizdanie:
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: niezapomnij zabrać drobne na dostęp do słowa bo Madas kasuje :gwizdanie: nie nie .... zatrudniłem Drosdka ile mu płacisz na godzine ?? czy na akord ?
Rekomendowane odpowiedzi