wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 wpadne cycku... jeszcze zadzwonie przed przyjazdem ale cisza :gwizdanie: wszyscy chyba na browarka polecieli :beer1: he, mnie juz sie konczy
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Panowie pytanko z innej beczki.....męczy tutaj ktoś konsole ??
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja robie zupę cześć Madbar jaką robisz ? ja dzis miałem grochówke
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja robie zupę cześć Madbar jaką robisz ? ja dzis miałem grochówke chińską :gwizdanie:
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lete na dojczland - narta chopy narazie i szerokości:hi:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lete na dojczland - narta chopy przywieź mi jakieś cuksy albo czekoladę niemiecką
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja robie zupę cześć Madbar jaką robisz ? ja dzis miałem grochówke chińską :gwizdanie: to sie nie postarałes
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, jak Rako jest u ciebie negocjatorem to ja się pisze jako Windykator
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, jak Rako jest u ciebie negocjatorem to ja się pisze jako Windykator Aha czyli teraz Madas drosdkowi daje 5 zł , A drosdek Tobie 3 a mi 2 rachunek prosty
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja robie zupę cześć Madbar jaką robisz ? ja dzis miałem grochówke chińską :gwizdanie: z tytki
Madbar Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dziendobry milej Pani i Panom. Widze zes mnie Adasku przuwazyl, jak probowalem nadrobic zaleglosci na Spotowym Watku. Juz sie nastawiam na spota na 21. Niestety ostatniego musialem opuscic, bo nie wrocilem z roboty, a teraz znow na obczyznie. Ale popatruje sobie od czasu do czasu. Aha znowu chinska z zasmazka i budyniem? Pozdro
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, jak Rako jest u ciebie negocjatorem to ja się pisze jako Windykator Aha czyli teraz Madas drosdkowi daje 5 zł , A drosdek Tobie 3 a mi 2 rachunek prosty tyle że jak Ty wrócisz z pustymi rękoma i nic nie załatwisz to pół biedy, ale jak ja pójdę odzyskiwać krwawicę to nie ma zmiłuj, za to z każdego odzyskanego biorę jeszcze 5% :gwizdanie:
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic to ja spadam obejrzeć jakiś filmik
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, jak Rako jest u ciebie negocjatorem to ja się pisze jako Windykator Aha czyli teraz Madas drosdkowi daje 5 zł , A drosdek Tobie 3 a mi 2 rachunek prosty tyle że jak Ty wrócisz z pustymi rękoma i nic nie załatwisz to pół biedy, ale jak ja pójdę odzyskiwać krwawicę to nie ma zmiłuj, za to z każdego odzyskanego biorę jeszcze 5% :gwizdanie: No niech będzie :gwizdanie:
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic to ja spadam obejrzeć jakiś filmik do juterka
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic to ja spadam obejrzeć jakiś filmik [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:54_________________________________________________Dobra Panowie, ja zmykam, do jutra. Miłego wieczoru
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic to ja spadam obejrzeć jakiś filmik [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:54_________________________________________________Dobra Panowie, ja zmykam, do jutra. Miłego wieczoru No dzięki i nawzajem
Rekomendowane odpowiedzi