lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A kto mi pomoże ustawić lewy spryskiwacz, bo nie mam pojęcia jak to zrobic i czym. Na podniesionej masce nie , na opuszczonej też nie.... przywieź na spota szpilkę i pełen zbiornik płynu do sprysków to Ci ustawię jeśli nie są inne niż moje... Na spota to ja pewnie czysty autem przyjadę więc o sikaniu zapomnij Szpilka własnie wydaje mi się za krótka [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 12:48_________________________________________________No i gdzie znikneliście
Madas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 co przywieźć do kawy? siebie ciastka mamy jakieś
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mów co lubicie bo jak nie to przywiozę coś co ja lubię
Madas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mów co lubicie bo jak nie to przywiozę coś co ja lubię nic nie przywoźcie ... macie wpaść na kawę a nie robić zakupy do kawy
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ok, to powiedz mi chociaż czy w PAJO jest jakaś cukiernia i jak tak to jaka?
Madas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ok, to powiedz mi chociaż czy w PAJO jest jakaś cukiernia i jak tak to jaka? nie mam pojęcia Michał ..... chyba nie bo nie kojarzę ... wbijajcie na kwadrat i nic nie kombinujcie
Madas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 :gwizdanie: hmm i co tam panowie.. ?? dzięki ... wszystko w porządku ... a u Ciebie ?
Szula298 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe odpoczywam przed tv normalnie się lenie
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ok, to powiedz mi chociaż czy w PAJO jest jakaś cukiernia i jak tak to jaka? nie mam pojęcia Michał ..... chyba nie bo nie kojarzę ... wbijajcie na kwadrat i nic nie kombinujcie już znalazłem... http://www.lista.e-sieci.pl/place55364,Gruszecki,Cukiernia,H,Pajo.html
Madas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ok, to powiedz mi chociaż czy w PAJO jest jakaś cukiernia i jak tak to jaka? nie mam pojęcia Michał ..... chyba nie bo nie kojarzę ... wbijajcie na kwadrat i nic nie kombinujcie już znalazłem... http://www.lista.e-sieci.pl/place55364,Gruszecki,Cukiernia,H,Pajo.html aleś uparciuch
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Cześć :hi: A co tu tak puściutko? Siema !! Ooo cześć Azunia
Rekomendowane odpowiedzi