nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 siemka wróciłem z tartaku... 3.5T już poskładane... jeszcze kilka detali i będzie upychany pod maskę
Młodzik Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 siemka wrodziłem z tartaku... 3.5T już poskładane... jeszcze kilka detali i będzie upychany pod maskę a tuż to?
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kolejny projekt to dokończenie GMC z 196?...
Młodzik Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kolejny projekt to dokończenie GMC z 196?... fajne Ci to
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 siemka wrodziłem z tartaku... 3.5T już poskładane... jeszcze kilka detali i będzie upychany pod maskę Gdzie to można na żywo zobaczyć??
Vito_ Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Słuchajcie ktoś miał mi się zapytać o cene wymiany sprzęgła na spocie gadaliśmy, i zapomniałem kto... a priva żadnego nie dostałem... Chyba że ktoś może polecić jakiś warsztat gdzie za dobre pieniążki wymienią sprzęgło w QUATTRO ?
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Słuchajcie ktoś miał mi się zapytać o cene wymiany sprzęgła na spocie gadaliśmy, i zapomniałem kto... a priva żadnego nie dostałem... Chyba że ktoś może polecić jakiś warsztat gdzie za dobre pieniążki wymienią sprzęgło w QUATTRO ? Nikuś pewnie mówił o swoim koledze ... przypomnij mu
blind1 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 bly ponownie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 17:03_________________________________________________co tam
ohkyomoon Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Madas .Jednak nie pojechaliście. Mam nadzieje, że nie ja byłem powodem?
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 siemka wrodziłem z tartaku... 3.5T już poskładane... jeszcze kilka detali i będzie upychany pod maskę Gdzie to można na żywo zobaczyć?? w ciągu miesiąca powinno jeździć... dam znać kiedy i gdzie Słuchajcie ktoś miał mi się zapytać o cene wymiany sprzęgła na spocie gadaliśmy, i zapomniałem kto... a priva żadnego nie dostałem... Chyba że ktoś może polecić jakiś warsztat gdzie za dobre pieniążki wymienią sprzęgło w QUATTRO ? Nikuś pewnie mówił o swoim koledze ... przypomnij mu zapomniałem jutro zadzwonię do Jacka i dam znać co i jak... jakby co to przypomnij bo jak mnie z rana robotą za***ią to mogę znów zapomnieć nikuś co tam już po robocie ?? dzisiaj wolne... od rana byłem na tartaku koło giełdy a później z kumplem jeździłem teraz wale pokolacyjne piwko [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 20:02_________________________________________________i gdzie tak nagle wszystkich wywiało?
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Przywitałbym się, ale chyba bym to zrobił sam do siebie
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Madas .Jednak nie pojechaliście. Mam nadzieje, że nie ja byłem powodem? wyszło tak że zostaliśmy sami z Mlodzikiem więc odpuściliśmy .... bo jeszcze ten 2 kolega wycofał się ...
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Co tam?? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 20:37_________________________________________________ Ale cisza........
Rekomendowane odpowiedzi