blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 generalnie wielkich strat nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 generalnie wielkich strat nie ma w sumie to lepiej w corse niż w audi :gwizdanie: na ale zawsze szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 kurcze śnieg stopniał i ludziska szaleją :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja chyba dostałem najmocnieszczego strzała w samochodową pupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Drosdek chce pod SCART albo może być chinch wszycho jedno chociaż wolałbym chinch bo możnaby użyć do transmitera AV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 witam cześć Fan a Ty do kiedy jesteś w Polszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 juz jezdem [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:51_________________________________________________chcieli sie dogadac, wiec cos bylo z nimi nie tak.[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:53_________________________________________________wziolem od nich siano, bez problemu podjazd do banku i wyplacili siano. wiec cos mi nie gralo bo nie bylo zadnej negocjacji. zgodzili sie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 no to super Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 jutro z rana pobawie sie z ta corsa [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 21:06_________________________________________________ generalnie wielkich strat nie ma w sumie to lepiej w corse niż w audi :gwizdanie: na ale zawsze szkoda... no lepiej ze w corse bo po trafieniu w audi mogli by miec wieksze problemy z wlasnym zdrowiem [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 21:13_________________________________________________spadam do wyrka na dzis juz dosc emocji. milego wieczoru zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 witam cześć Fan a Ty do kiedy jesteś w Polszy ? już od tygodnia mnie nie ma, będe na początku kwietnia prawdopodobnie[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 21:39_________________________________________________Peter VAG działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dobry wieczór [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 21:51_________________________________________________ale pustka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 doberek Ja mam jutro poprawke jeszcze z II semestru wiec czasu nie za wiele na pogaduszki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 i co tam bydlaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 i co tam bydlaki? Bydlaki ??? no wiesz...[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 22:22_________________________________________________ sie nie przywitałam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 i co tam bydlaki? Bydlaki ??? no wiesz... to takie pieszczoty, nie znasz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 i co tam bydlaki? Bydlaki ??? no wiesz... to takie pieszczoty, nie znasz się... już ja sie znam-przecie to było przerabiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 no właśnie wysłałem smska na białą niewiaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 no właśnie wysłałem smska na białą niewiaste Ty sam pewnie jak niewiasta jesteś :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 no właśnie wysłałem smska na białą niewiaste Ty sam pewnie jak niewiasta jesteś :polew: :polew: :polew: :polew: malutka Ty uważaj.....bo chinole juz maja patenta....i dziewictwo mozesz stracić nie raz :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi