variocustoms Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Co do mięcha to na teqilli smażyłem ew, na whiskaczu ale tylko polędwicę wołową Co do auta to na razie wypożyczam gównianą fiestę i konca nie widać Jak chodzi o przepisy na makaron to służę pomocą Madas, nie chcę ale muszę
Madas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 trzeba koniecznie coś poszukać [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________ Co do mięcha to na teqilli smażyłem ew, na whiskaczu ale tylko polędwicę wołową Co do auta to na razie wypożyczam gównianą fiestę i konca nie widać Jak chodzi o przepisy na makaron to służę pomocą Madas, nie chcę ale muszę ok to jak tam chcesz
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Co do mięcha to na teqilli smażyłem ew, na whiskaczu ale tylko polędwicę wołową Co do auta to na razie wypożyczam gównianą fiestę i konca nie widać Jak chodzi o przepisy na makaron to służę pomocą Madas, nie chcę ale muszę a co z Lexem? robisz coś? kupujesz coś innego? kasę już dostałeś?
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ja oglądam Kickboksera... ale chyba też już wskoczę do wyrka... narka Adaś
variocustoms Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale się rozpisałeś Madas Lex sprzedany, kasa z ubezpieczenia może next week, co do jakiegoś dupowozu pomysły są 2 ale bez kasy nie ujadę nawet metra
Musashi Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 to może w Strzeszynku nad jeziorem? jest knajpa, miejsca do siedzenia od cholery, nawet na trawce... przedni pomysl, a kawke jest gdzie wypic?
variocustoms Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 BTW Madas jak Weronika urodzi to pewnie na forum Ciebie nie będzie za często, wiem jak to jest mam 2kę dzieci, z pierwszym jest OK ale jak jest drugie to efekt synergii, 1+1 daje 3 czyli masakra, zmęczenie i brak czasu
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale się rozpisałeś Madas Lex sprzedany, kasa z ubezpieczenia może next week, co do jakiegoś dupowozu pomysły są 2 ale bez kasy nie ujadę nawet metra a co za auta masz na myśli? to może w Strzeszynku nad jeziorem? jest knajpa, miejsca do siedzenia od cholery, nawet na trawce... przedni pomysl, a kawke jest gdzie wypic? tam jest jakiś hotel chyba i kilka innych punktów gastronomicznych... trzeba się przejechać i rozeznać w terenie bo pewnie dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty... też już spadam do wyrka... do juterka panowie
variocustoms Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nike na razie nie zdradzam szczegółów, jak będę miał to wlecę na spota
blind1 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 doberek [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 06:41_________________________________________________wstawac łotry , raz,raz. dzis sobota szkoda dnia [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 06:55_________________________________________________Wam to dobrze mozecie dzis dostac odlezyn ja musze spidalac niebawem do pracy . co gorsza jutro tez pracuje [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 06:58_________________________________________________odnosnie spotow dostosuje sie do zdania wiekszosci, nie jestem czestym bywalcem wiec nie chce sie udzielac w tym temacie. generalnie 10 km mniej czy wiecej dla mnie to bez roznicy [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 07:16_________________________________________________uciekam na sniadanko i do pracy [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 07:17_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 07:18_________________________________________________narson
Musashi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 dzien doberek [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 07:51_________________________________________________patrze kwalifikacje f1 i zaraz ruszam
ohkyomoon Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Dzien dobry w ten chłodny i wietrzny poranek. Aż mi antenę przestawiło i minimini dla syna nie ma
fantastic Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 a kiedy ten spot w końcu ? ....ale błagam tylko nie M1 cały Poznań musze przejechać kur.wa ja, bart-s czy Adaś musimy co spota przejedzać przez cały poznań i nie narzekamy
Rekomendowane odpowiedzi