Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no pogoda powoli się dupcy [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 12:35_________________________________________________ WItam wszystkich forumowiczow... przegladając wątek spotow poznanskich jestem w szoku jak one sie rozbudowały ... ostatni raz byłem tutaj szmat czasu temu i widać tylko pozazdroscic,,.... no i żałować ze to wszystko mnie omineło...mam nadzieje ze uda mi sie kiedyś to wszystko nadrobić :gwizdanie: jaknarazie siedze zagranicą i chociaz ciągnie mnie na spot jak cholera! to musze to jakoś przeboleć :/ ......ale w lipcu napewno sie pojawie... (szczeże to już niemoge sie doczekać .......)pozdrawiam..... wszystkich..... cześć stary ktoś nawet Cię wspominał na jakimś spocie wpadaj koniecznie jak tylko będziesz mógł
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 cześć Vario-T wpadniesz na spota w niedzielę ?
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 stare ale jare <kasia> cze, poklikamy <jebie_twoją_starą> zobacz moj nick <kasia> no widze i co ? <jebie_twoją_starą> nie rozumiesz... <kasia> nie, ale moze sie lepiej poznamy :] <jebie_twoją_starą> ja cie znam <kasia> z kad ? <jebie_twoją_starą> popatrz na moj nick... <kasia> tata ?
variocustoms Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 postaram się ale nie wiem czy mi się uda, muszę Zuzę odebrać z Kiekrza od teściów i matulę chyba z lotniska, nie wiem jak to godzinowo wyjdzie.
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co tam.... ? wstałem rano po czym umyłem twarz, następnie wstawiłem wodę a w czasie kiedy woda gotowała się zrobiłem kanapkę którą skonsumowałem wraz z kawą którą po zagotowaniu wody zrobiłem .... a potem ciężka praca ..... :evil: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 21:09_________________________________________________a teraz oglądam mecz Lecha z Arką :kox:
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja się zaraz zabieram za oglądanie filma
Szula298 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co tam.... ? hipopotam lol można i tak Co tam.... ? wstałem rano po czym umyłem twarz, następnie wstawiłem wodę a w czasie kiedy woda gotowała się zrobiłem kanapkę którą skonsumowałem wraz z kawą którą po zagotowaniu wody zrobiłem .... a potem ciężka praca ..... :evil: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 21:09_________________________________________________a teraz oglądam mecz Lecha z Arką :kox: Więcej opisałeś przygotowań do rannej komsumcji niż całodniowego opisu dnia z twojego życia hehe Siemano Co porabiacie ciekawego ?? Browara pije
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co tam.... ? hipopotam lol można i tak Co tam.... ? wstałem rano po czym umyłem twarz, następnie wstawiłem wodę a w czasie kiedy woda gotowała się zrobiłem kanapkę którą skonsumowałem wraz z kawą którą po zagotowaniu wody zrobiłem .... a potem ciężka praca ..... :evil: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 21:09_________________________________________________a teraz oglądam mecz Lecha z Arką :kox: Więcej opisałeś przygotowań do rannej komsumcji niż całodniowego opisu dnia z twojego życia hehe bo Madas oprócz zjedzenia śniadania , obiadu i kolacji i kilku meczyków w tV nic więcej nie robi
Glovash Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 bry... Miłego dnia... ... czas popracować ...
blind1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 doberczak [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 08:34_________________________________________________sloneczko pieknie swieci a wy jeszcze gnijecie ? wstawac szkoda dnia [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 08:52_________________________________________________wczoraj to sie nie wysililiscie z tym skrobaniem na forum ,i nie mam co teraz czytac
fantastic Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zdrastwujcie obywatele coś na szybkie otwarcie oczu obama girl
blind1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 09:35_________________________________________________najadlem sie teraz moge spidalac do roboty[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 09:36_________________________________________________milego dzionaska zycze [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 09:36_________________________________________________narson
Rekomendowane odpowiedzi