fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Piotrek poszedł pewno nakarmić raka ide też se jakąś kawe zaparzyć bo jeszcze sie nie obudziłem nie jeszcze jestem, narazie zaweszam i nadrabiam. ale zaraz smigam po kawczaka i na inhalacje :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 07:55_________________________________________________a wracajac Macieju do tematu z PW to ja jestem za w 90 % będe pamiętał, jakby co dam znać organizacji rządzącej, no ja raczej na 100% zjawic to sie zjawie na100%, tylko zostawilem te 10% na jakies niekontrolowane sprawy ktore moga wyniknac [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 08:09_________________________________________________ Piotrek poszedł pewno nakarmić raka ide też se jakąś kawe zaparzyć bo jeszcze sie nie obudziłem nie jeszcze jestem, narazie zaweszam i nadrabiam. ale zaraz smigam po kawczaka i na inhalacje :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 07:55_________________________________________________a wracajac Macieju do tematu z PW to ja jestem za w 90 % będe pamiętał, jakby co dam znać organizacji rządzącej, no ja raczej na 100% popisal, popisal i spidolil [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 08:19_________________________________________________albo poszedl na kawe do sasiadki :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 08:21_________________________________________________ja tez spidalam , czas popracowac troszke[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 08:26_________________________________________________milego dzionka dla wszystkich [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 08:27_________________________________________________narson brekfasta byłem wszamać - po twojemu to frustuck chyba
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 cześć cześć ale długo sie zbierałeś z tym powitaniem co tam panie ciekawego słychać ?
Glovash Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ale pogoda ;/[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 09:28_________________________________________________yyy... wiecie czy przy Urzędzie Komunikacji ( na Winogradach ) jeszcze montują tablice rejestracyjne w tej małej budce?? Bo kumpel z 1-1.5 roku temu tam montował... tzn nitował.. i bym podjechał, żeby mi też ramkę przymocowali jakoś konkretnie...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 z tego co wiem jest tam magik co montuje blachy, sam u niego kupowałem ramki ale blachy montowałem osobiście
Filemonl Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 stoją tam z wkrętarkami i montują ostatnio ich widzialem
Glovash Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 zamontowane... przednia ramka A4 Klub... tylna Audi ;/ okazało się, że najpierw pan krzywo tablicę przynitował i później dopiero chciał ścisnąc i sprawdzic dół... okazało się, że boki nie chcą się ścisnąć i ... musiał jakąś inną ramkę dac i dał nową zwykłą Audi ;/ w tylnej klapie mam 8 nowych dziur... extra ;/
Filemonl Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 troche szpachlu i dziury znikną! ...dlatego lepiej robic to na wlasna reke :gwizdanie:
Gość SuNDaY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 troche szpachlu i dziury znikną! Ehhh nie ma to jak dobra szpachla... Szpachla, Szpachla, Szpachla i z przystanku mamy dwa autka
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 "patrz synku, tu jest król Sobieski - on powstrzymał nawałę turecką na Europę, a tu marszałek Piłsudski zwycięski wódz nad bolszewikami, ojciec niepodległości po 200 latach niewoli, a tu książę Poniatowski zginął bohatersko, a tam Kościuszko naczelnik powstania, zwycięski wódz w Ameryce Północnej a tam polscy królowie z dynastii Wazów, Jagiellonów.... - a tu tato? - tuuuu... prezydent Kaczyński i jego Żona - a co oni zrobili? - byli mili, ciepli, sympatyczni.."
Glovash Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panowie, znacie jakiegoś magika od Car Audio ?? bym sobie chętnie wymienił głośniki i coś zapodał do bagaja... i nie chce się sam za to brać bo więcej popsuję niż zrobię.. kable mam pociągnięte, ale... coś jest nie do końca z nimi, bo jak podłączyłem na szybko to nie grało, więc do sprawdzenia...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 :polew: :polew: nooo całkiem całkiem :polew:
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:41_________________________________________________ ło koorwa :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi