nike21 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 co tam chłopaki? jakie plany na sobotni wieczór? ja idę do pracy na Tor Poznań na Global Gathernig
Madas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja jadę na działkę do sąsiadów bo zaprosili
Glovash Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Panowie, potrzebowałbym podłączyć auto pod VAGa... tylko szukam kogoś, kto jest w stanie podpiąć się bezpośrednio pod komputer, pod maską... Znacie jakiegoś magika, kto ogarnie temat?
blind1 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 doberczak [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 08:57_________________________________________________ moze odwiedzal bys forum w normalnych godzinach [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 08:58_________________________________________________zapowiada sie znow piekny dzionek wiec wypadalo by sie wywlec na slonko
Adas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 moze odwiedzal bys forum w normalnych godzinach ktos musi podtrzymywac forum przy zyciu jak nikogo nie ma :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 ale mnie tu dawno nie było cześć cześć dawno Cię nie było masz rację [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 13:25_________________________________________________a tak w ogóle to :hi:
Yelo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 ale mnie tu dawno nie było cześć cześć dawno Cię nie było masz rację [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 13:25_________________________________________________a tak w ogóle to :hi: Co tam słychać w świecie szerokiem?Bo u nas chyba się rodzinka powiększy samochodowa Jak teraz spoty stoją, co ile się odbywają?
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 ooooo to nieźle .... gratulacje :good: spoty co dwa tygodnie
Yelo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 ooooo to nieźle .... gratulacje :good: spoty co dwa tygodnie To skoro spot za tydzień, to może uda się podjechać nowym... "czymś"
Bieniek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Panowie szukam taniego parkingu przy lotnisku.Znacie cos?
Pepin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Panowie szukam taniego parkingu przy lotnisku.Znacie cos? cześć na długo ? BTW. Dzisiaj upolowałem na trasie w okolicahc Trzcianki B6 sedan oklejaną na numerach KOL .... obtrąbiłem i pojechałem .. zna ktoś ?
Gilligan Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Info dla Madasa... chocby sie walilo postaram sie nawiedzic spot - co by niebylo ze tu nie zagladam...
Bieniek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Od czwartku wieczor do soboty wieczor.
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Info dla Madasa... chocby sie walilo postaram sie nawiedzic spot - co by niebylo ze tu nie zagladam... no to czekamy na Ciebie w niedzielę
Azunia Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 :hi: gratuluję co tam kupiliście ? ciii...jeszcze nie kupiliśmy, dopiero kupujemy, czekamy na historię serwisowania.
Rekomendowane odpowiedzi