Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no i stało się - jakieś chu.je w warszawie porysowali mi gwoździem całą stroną kierowcy, auto do malowania, a najlepsze że na strzeżonym parkingu wszystko(dobrze że parking był ubezpieczony)także Panowie proponuje nie wybierać się do w-wy na poznańskich blachach. marcedesa na PO też mocno zjechali.zajebał bym na miejscu jakbym zobaczył takich ku...sów je*ane patafiany...
Vito_ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Współczucia, ale na idiotów nie poradzisz
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 cześć Kuredu bankowo jakiś kibic legii za tym stoi
blind1 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 doberczak [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 07:20_________________________________________________ no i stało się - jakieś chu.je w warszawie porysowali mi gwoździem całą stroną kierowcy, auto do malowania, a najlepsze że na strzeżonym parkingu wszystko(dobrze że parking był ubezpieczony)także Panowie proponuje nie wybierać się do w-wy na poznańskich blachach. marcedesa na PO też mocno zjechali.zajebał bym na miejscu jakbym zobaczył takich ku...sów to banda zwyklych frajerow,zazdrosc i nic poza tym,w-wa to juz prawie jak nasz wschodni sasiad poza wiezowcami w centrum i starowka to bieda i....... . wiec nie dziw sie ze widzac takie auto tak te prostaki postepuja[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 07:30_________________________________________________wstawac szkoda takiego pieknego dnia [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 07:34_________________________________________________jeszcze pare dzionkow i spidalam do pl [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 07:36_________________________________________________no ale narazie musze do pracy zapidalac [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 07:56_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 07:59_________________________________________________narson
szymas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 witam , panowie a kiedy planujecie spota w innym miejscu bo na --2 to ja moim niezjade ???
Piechol Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 witam , panowie a kiedy planujecie spota w innym miejscu bo na --2 to ja moim niezjade ??? jak tylko będzie znośna pogoda, więc może i w tą niedzielę
Adas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pany: zawor od turbiny jest dostepny tylko razem z turbina czy mozna kupic oddzielnie ?
Madbar Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Który zawór? Podaj numer. Czy to ten zawór, który diagnozowałem u Ciebie chyba w marcu? A może masz ten log, co Ci wtedy wysłałem?
Adas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 mam ten log, ale nie wiem czy akurat ten zawor padl, bo teraz bardzo slabo Mi juz kreci turbo.. przeslac Ci ten log ?[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 11:36_________________________________________________e szlag, jednak nie mam w tym meilu od Ciebie zalacznika..
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 cześć myślę Adas że można nabyć osobno
Adas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 oby :gwizdanie: bo nerwy biora jak trzeba pakowac kase
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 normalna sprawa nikt nie lubi :gwizdanie:
Szula298 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pany i panie kiedy wpłacacie na ogólnopolski czy myśl umarła bo jak dostane się na listę od razu chciałem wpłacić ale bez was nigdzie nie jadę więc co w tym temacie ?
Pepin Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 czy pompa paliwa ta z baku w 2.0TDI i 3.0TDi jest taka sama .. u kumpla są bąbelki powietrza w wężyku tuż przy listwie wtryskowej .. dzisiaj podmienimy jeszcze filtr paliwa .. ale jego mechanik stawia na pompkę ...
Piechol Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kCSGcnwoYDM&feature=player_embedded#! jebłym i jeszcze leże...
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pany i panie kiedy wpłacacie na ogólnopolski czy myśl umarła bo jak dostane się na listę od razu chciałem wpłacić ale bez was nigdzie nie jadę więc co w tym temacie ? ja wpłacam w przyszłym tygodniu ...[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 20:23_________________________________________________ale kurde meczyk a w sumie gra Messiego :kox:
Rekomendowane odpowiedzi