CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 hej fan [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 11:20_________________________________________________ w moim piekiełku coś nie łączy komputer bo raz jest i to niestety częściej a raz się pojawia co myślicie umiera czy tylko coś nie łączy? ze co? jakim piekielku i co umiera? w piekełki to czarna bestia a co nie działa to komputer między zegarami ukrywa sie przede mną - pojawia sie i znika z naciskiem na znika niestety - i nie wiem czy to pora mu umierać czy tylko coś nie łączy czy wogóle coś takiego może mieś miejsce?
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 za co bana ... mam prawo się krzywić do kogo chce :naughty: :decayed:
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 za co bana ... mam prawo się krzywić do kogo chce :naughty: :decayed: a czy musi byc powod?
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 hej fan [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 11:20_________________________________________________ w moim piekiełku coś nie łączy komputer bo raz jest i to niestety częściej a raz się pojawia co myślicie umiera czy tylko coś nie łączy? ze co? jakim piekielku i co umiera? w piekełki to czarna bestia a co nie działa to komputer między zegarami ukrywa sie przede mną - pojawia sie i znika z naciskiem na znika niestety - i nie wiem czy to pora mu umierać czy tylko coś nie łączy czy wogóle coś takiego może mieś miejsce? ktos grzebal przy licnziku pewnie...
Adas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 hej fan [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 11:20_________________________________________________ w moim piekiełku coś nie łączy komputer bo raz jest i to niestety częściej a raz się pojawia co myślicie umiera czy tylko coś nie łączy? ze co? jakim piekielku i co umiera? w piekełki to czarna bestia a co nie działa to komputer między zegarami ukrywa sie przede mną - pojawia sie i znika z naciskiem na znika niestety - i nie wiem czy to pora mu umierać czy tylko coś nie łączy czy wogóle coś takiego może mieś miejsce? nic nie rozumiem co piszesz a trzeźwy jestem
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no co FIS chłopakowi znika czasem jak w piosence
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 jak ta piosenka szła ? " pojawia się i znika i znika " :naughty: :kox:
CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 piłeś - nie jedź, nie piłeś - wypij Madas skumał - FIS kuleje
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 hej fan [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 11:20_________________________________________________ w moim piekiełku coś nie łączy komputer bo raz jest i to niestety częściej a raz się pojawia co myślicie umiera czy tylko coś nie łączy? ze co? jakim piekielku i co umiera? w piekełki to czarna bestia a co nie działa to komputer między zegarami ukrywa sie przede mną - pojawia sie i znika z naciskiem na znika niestety - i nie wiem czy to pora mu umierać czy tylko coś nie łączy czy wogóle coś takiego może mieś miejsce? nic nie rozumiem co piszesz a trzeźwy jestem zapewne wlasnie dlatego nie rozumiesz
CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 piosenka może i fajna ale wrażenia z jazdy troche mniej
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 piosenka może i fajna ale wrażenia z jazdy troche mniej piosenka kultowa i za***ista moja nuta
CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ostrowska górą w końcu nasza poznaniara
Młodzik Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ty to akurat do leserów ani laserów sie nie zaliczas ty to raczej ściemniacz bo nie pracujesz tylko przed kompem ścieme walisz :cool1:
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 pracuje ciężko ... wróciłem jakiś czas temu --- przerwa i znowu na godzinkę do pracy i tak w kółko [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 15:34_________________________________________________w między czasie z dzieckiem u lekarza byłem chwilę po 8 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi