Banan Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Już doszedłem sam co jest nie tak - termostat do wymiany - ale dzięki Chrismen za kontakt Mogłeś powiedzieć - dziś wymieniałem termostat w swoim AVF. Może gdybym z lodówką na pace przyjechał to mechanior zrobiłby też i Twoją "jednostkę" No już za późno
Bart-S Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja mam teraz chwilkę dla siebie - pomęczę Assassin's Creed 2
Adas Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 a tam będziesz grał o tej godzinie kompana do picia nie masz ?
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 No jakoś tak... nie :gwizdanie: Dość wrażeń na dziś Aaaa i przypomniało mi się jak nam Cię Morze prawie zabrało :polew: Sztuka odwracania uwagi: -"Eeeee Aaaadaaammmm...." ...oops error (ale yebany drina uratował :polew: ) ...a tak poza tym, to o której to się do domu wraca? Pijoku jeden
blind1 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 dobelek [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:01_________________________________________________ a tam będziesz grał o tej godzinie kompana do picia nie masz ? :polew: , Adas ty gazerko
Musashi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 dzien dobry [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:05_________________________________________________ dobelek w taki oto historyczny sposob, zburze dzisiaj twój monolog,
blind1 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 dzien dobry [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:05_________________________________________________ dobelek w taki oto historyczny sposob, zburze dzisiaj twój monolog, jestem Tobie wdzieczny [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:32_________________________________________________juz w pracy Marcinie?
Musashi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 nie, dzisiaj wolne. w programie: zalozenie zderzaka. niestety pada
blind1 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 nie, dzisiaj wolne. w programie: zalozenie zderzaka. niestety pada u mnie niestety tez leje, ja walcze juz 3 dzien z bmw wymienilem czujnik w chlodnicy , termostat , pompe wody i quwa mam problem z odpowietrzeniem bydlaka [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:39_________________________________________________a teraz musze spidalac do pracy[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:41_________________________________________________milego dzionka zycze[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 08:42_________________________________________________narson
Banan Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam No ja zaraz lecę na poszukiwania termostatu do lodówki bo całe jedzenie trzymam na parapecie za oknem A potem na spocik VKP Musashi ja wczoraj zrozumiałem że zabierałeś się do zakładania S-line a tu tylko rzeczoznawca przychodził :>
Adas Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 No jakoś tak... nie :gwizdanie: Dość wrażeń na dziś Aaaa i przypomniało mi się jak nam Cię Morze prawie zabrało :polew: Sztuka odwracania uwagi: -"Eeeee Aaaadaaammmm...." ...oops error (ale yebany drina uratował :polew: ) ...a tak poza tym, to o której to się do domu wraca? Pijoku jeden hyyhhhy czemu widzę te zdjęcia po raz pierwszy
CHRISMEN Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Po ten termostat możesz do nich na Kolejową się udac bo o ile wiem to maja tam też warsztat to i klunkry pewnie mają
Musashi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam No ja zaraz lecę na poszukiwania termostatu do lodówki bo całe jedzenie trzymam na parapecie za oknem A potem na spocik VKP Musashi ja wczoraj zrozumiałem że zabierałeś się do zakładania S-line a tu tylko rzeczoznawca przychodził :> akcja "zrzut" miala dwie cele - 1. ogledziny rzeczoznawcy - 2. przygotowanie do montazu s-line
fantastic Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 siemacie chopaki bo dziewczyny tu ostatnio nie zaglądają
Musashi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 siemacie chopaki bo dziewczyny tu ostatnio nie zaglądają Maciek, moglbys podeslac linka do LED ktore wrzucales do auta?
Banan Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Termostatu nie dostałem bo za późno przypomniało mi się o tej Kolejowej ale jutro ojciec przywiezie mi zakupiony we Wrześni więc lodóweczka będzie git. No i zakupiłem wszystko do wyrezania podgrzewanych lusterek
Rekomendowane odpowiedzi