Musashi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Termostatu nie dostałem bo za późno przypomniało mi się o tej Kolejowej ale jutro ojciec przywiezie mi zakupiony we Wrześni więc lodóweczka będzie git. No i zakupiłem wszystko do wyrezania podgrzewanych lusterek a ja do zderzaka kupilem ramke pod wloska tablice rejestracyjna
Musashi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ??? Włoską - ona jest mniejsza? dokladnie, ale juz zamowiona prawidlowa, w poniedzialek wymiana
fantastic Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 siemacie chopaki bo dziewczyny tu ostatnio nie zaglądają Maciek, moglbys podeslac linka do LED ktore wrzucales do auta? wcześniej robiłem z tych: http://allegro.pl/modul-led-30-smd-panel-led-w5w-ba9s-rurkowe-i1304051383.html tzn jak sie go przetnie dokładnie na pół to wychodzą 2 mniejsze moduły które pasują w dokładnie w lampki od tablicy rejestracyjnej i do wewnątrz, trzeba tylko kabelki dolutować w odpowiednie miejsaca, ten moduł duży składa się 2 grup ledów i 2 osobnych grup rezystorów więc wszycho ładnie śmiga. teraz kupiłem wczoraj nowość tzn mniejsze troche i na diodach flux a nie smd jak te wcześniejsze. flux daje troszke słabsze światło niż smd ale jest gotowy do montażu - nie trzeba nic ciąć http://allegro.pl/zarowka-modul-led-podsufitka-oswietlenie-l23a-6led-i1319670146.html na zdjęciach widać że wszycho jest p&p, wyciągasz z kartonika, wkładasz w miejsce żarówki i gotowe. aaaa tych modułów na fluxach jeszcze nie testowałem czy komputer błąd pokazuje. na smd błędów brak
Madbar Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Czołem wieczorem, Jak chodzi o brak życzeń dla kolegi drosdka. Marcinie drogi, to tylko i wyłącznie z powodu tego, ze normalnie operujemy nickami. Spóźnione i serdeczne życzenia imieninowe. A gwoli wyjasnienienia, ja jestem Bartłomiej ale imieniny obchodzę 24 sierpnia. Leje tak paskudnie, że liście mi gniją na trawniku. Ale dzięki temu miałem czas na małe co nieco w garazu. Zalożyłem wczoraj podświetlane kubeczek i szufladkę. Tylko brak w mojej szufladce tego małego cholernego kawałeczka pleksi, który przenosi światło na front ze światlowodu. Jak ktoś ma wolny to odkupię.
Rako Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Siema Co tam słychać u starych bywalców
Madbar Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Adaś, co z tymi kręglami. Najlepiej byłoby w piątek.
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 cześć Dawno nie zaglądałem na forum ... 1. Niezły montaż w "fotoszopie" http://moto.allegro.pl/daewoo-tico-w-bardzo-dobrym-stanie-od-zaraz-i1298155350.html 2. Co Wy chcecie od pogody ... dzisiaj blisko 1h biegania zaliczyłem, normalnie niewiasty jakieś z was czy z cukru ....
Madbar Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 cześć Dawno nie zaglądałem na forum ... Nie tylko na forum, ale i na spocie Kolegi nie było.....
Rako Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 cześć Dawno nie zaglądałem na forum ... Nie tylko na forum, ale i na spocie Kolegi nie było..... ja to już wogóle dałem dłuuuugiej plamy....ale już wszystko że tak powiem jest ok Szkoda że nie skapłem sie że w zeszłym tygodniu był spocik bo akurat bylem w KC...
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Termostatu nie dostałem bo za późno przypomniało mi się o tej Kolejowej ale jutro ojciec przywiezie mi zakupiony we Wrześni więc lodóweczka będzie git. No i zakupiłem wszystko do wyrezania podgrzewanych lusterek a ja do zderzaka kupilem ramke pod wloska tablice rejestracyjna pewnie tą moją co ja oddałem 3 tygodnie temu .. było się poradzić kogoś kto juz zakładał S-Line
Piechol Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ale wysyp Szkoda że nie skapłem sie że w zeszłym tygodniu był spocik bo akurat bylem w KC... gdzie Ty głowę miałeś... :doh1:
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ??? Włoską - ona jest mniejsza? dokladnie, ale juz zamowiona prawidlowa, w poniedzialek wymiana a śrubki i spinki se zamówiłeś - może numerek podać ?
Piechol Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 pewnie tą moją co ja oddałem 3 tygodnie temu .. było się poradzić kogoś kto juz zakładał S-Line kupiłeś blendę na przód w ASO?
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 pewnie tą moją co ja oddałem 3 tygodnie temu .. było się poradzić kogoś kto juz zakładał S-Line kupiłeś blendę na przód w ASO? no już dawno .. z podkładką to wygląda jak pół doopy zza krzaka
Piechol Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 pewnie tą moją co ja oddałem 3 tygodnie temu .. było się poradzić kogoś kto juz zakładał S-Line kupiłeś blendę na przód w ASO? no już dawno .. z podkładką to wygląda jak pół doopy zza krzaka dawno to Cię nie było to nie widziałem... ja się coś nie mogę przełamać
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 pewnie tą moją co ja oddałem 3 tygodnie temu .. było się poradzić kogoś kto juz zakładał S-Line kupiłeś blendę na przód w ASO? no już dawno .. z podkładką to wygląda jak pół doopy zza krzaka dawno to Cię nie było to nie widziałem... ja się coś nie mogę przełamać szukanie na allegro i giełdzie - jak policzysz czas i pieniądze na giełdę - trzeba pewnie ze 3-4 razy pojechać to szkoda nerwów btw. Chyba będę miał kompletnego RNSa na sprzedaż
Piechol Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 szukanie na allegro i giełdzie - jak policzysz czas i pieniądze na giełdę - trzeba pewnie ze 3-4 razy pojechać to szkoda nerwów na giełde nie jeżdże, a allegro przeglądam sporadycznie może Mikołaj przyniesie czy coś
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 szukam opony - albo dwóch : Bridgestone Blizzak LM-25V 205/55 R16 94V [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 22:12_________________________________________________ szukanie na allegro i giełdzie - jak policzysz czas i pieniądze na giełdę - trzeba pewnie ze 3-4 razy pojechać to szkoda nerwów na giełde nie jeżdże, a allegro przeglądam sporadycznie może Mikołaj przyniesie czy coś podeślij jakiś telefon to mu podpowiem
Rekomendowane odpowiedzi