Pepin Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja mogę się spotkać jak coś ... tylko pytanie gdzie, bo podejrzewam że markety zamknięte będą :mysli: i całe szczęście ... może kina będą otwarte . skoro 1-go były otwarte
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 to może spot w kinie - wszyscy na seans
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema! Ja mam teraz tak zjebany grafik w pracy, że nie wiem kiedy się pojawię ;( W czwartek mam poranną zmianę więc teoretycznie pasuje...
Pepin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema! Ja mam teraz tak zjebany grafik w pracy, że nie wiem kiedy się pojawię ;( W czwartek mam poranną zmianę więc teoretycznie pasuje... a ja odwrotnie .. czwartek-piątek 2pm-10pm at work
Pepin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :hi: cfaniak .. wiesz że weekend ma być cieplutki
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :hi: cfaniak .. wiesz że weekend ma być cieplutki wiem właśnie obserwuję cały czas pogodę ... normalnie na szpilkach jestem a tak w ogóle bardzo ogromne dzięki Karol
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 alo Poznan Hello Norway ...to co z tym spotem? Ja jutro śmigam do Was na jakieś małe zakupy - 2 stycznia "chrześniak" mi się urodził Trzeba poszukać jakiegoś fajnego "bujaka"
_Makki_ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hvordan har du det Makki? Takk! Jeg har det kjempe bra i Poznan
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 :hi:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 08:47_________________________________________________zaraz do pracy a po pracy na przyjemności
Pepin Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 alo Poznan Hello Norway ...to co z tym spotem? Ja jutro śmigam do Was na jakieś małe zakupy - 2 stycznia "chrześniak" mi się urodził Trzeba poszukać jakiegoś fajnego "bujaka" załóż air ride'a i będziesz go w aucie bujał ... ja dzisiaj 19:30 pod stokiem MALTA będę Bart-s .. na Polnej koło szpitala położniczego jest duży sklep ze sprzętem lub DYZIO na Piątkowie przy TESCO
_Makki_ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Do kiedy jesteś w Poznaniu ? Do soboty..
Musashi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 doberek [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 13:00_________________________________________________ ...to co z tym spotem? Ja jutro śmigam do Was na jakieś małe zakupy - 2 stycznia "chrześniak" mi się urodził Trzeba poszukać jakiegoś fajnego "bujaka" w luboniu niedaleko pajo jest wielki dom towarowy z asortymentem dla dzieci, "smyk " o ile dobrze pamietam
Rekomendowane odpowiedzi