Bart-S Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Nooo - tylko lepiej nie jedź za mną tym razem w kolumnie.... Jeszcze mi wjedziesz Potem - na miejscu - jak już się nayebiemy to co innego
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 hehe, tym razem bedzie kulturka :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Pfffff pewnie Justyna to czyta Może lepiej nie zabieraj aparatu po prostu
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 NIE MA JUSTYNY JESZCZE [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 21:34_________________________________________________OJ WŁAŚNIE WRÓCIŁA
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ....... Spoko, zrozumiałem, pełna kultura. Bez odbioru :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 21:39_________________________________________________Spadam do pracy. Narka.
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 w Poznaniu GECKO chipuje ale robi dosyć ostre programy, polecam Rogala z Warszawy, pięknie mi BRE zchipował
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 w Poznaniu GECKO chipuje ale robi dosyć ostre programy, polecam Rogala z Warszawy, pięknie mi BRE zchipował GECO to porażka, od nich radze z dala, ja tak jak pisałem miałem robione w goodhope.pl i naprawe super, zresztą iverson 2 auta też tam wirusował
blind1 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 doberek [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 07:41_________________________________________________wstawac łotry,szkoda dnia
fantastic Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w Poznaniu GECKO chipuje ale robi dosyć ostre programy, polecam Rogala z Warszawy, pięknie mi BRE zchipował GECO to porażka, od nich radze z dala, ja tak jak pisałem miałem robione w goodhope.pl i naprawe super, zresztą iverson 2 auta też tam wirusował no z tego co wiem to Mariusz z goodhope diesle robi dobrze i tanio niestety przy moim BFB poległ. ale nie powiem bo 1 program agresywny mi zrobił na 225 KM i 340Nm i z TDI napewno bym go odwiedził,
Szula298 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 czesc Łukasz, co tam? hehe a powoli własnie z serwisu przyjechałem po wymianie oleju i filtrów
blind1 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 czesc Łukasz, co tam? hehe a powoli własnie z serwisu przyjechałem po wymianie oleju i filtrów to troszke sie wykosztowales
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w Poznaniu GECKO chipuje ale robi dosyć ostre programy, polecam Rogala z Warszawy, pięknie mi BRE zchipował GECO to porażka, od nich radze z dala, ja tak jak pisałem miałem robione w goodhope.pl i naprawe super, zresztą iverson 2 auta też tam wirusował no z tego co wiem to Mariusz z goodhope diesle robi dobrze i tanio niestety przy moim BFB poległ. ale nie powiem bo 1 program agresywny mi zrobił na 225 KM i 340Nm i z TDI napewno bym go odwiedził, niewiem jak robi benzyny ale z mojego diessla byłem zadowolony, na wiosne jade ponownie do niego
Szula298 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 czesc Łukasz, co tam? hehe a powoli własnie z serwisu przyjechałem po wymianie oleju i filtrów to troszke sie wykosztowales Nie było źle a na chleb jeszcze mam
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 11:27_________________________________________________z innej beczki niż audi witam. może ktoś, chciałby zrobić swojej kobiecie miłą niespodziankę. moja ukochana, tworzy biżuterię artystyczą hand made. na stronie www.emi666enkeli.fotosik. pl macie wiele przykładów wykonanej przez nią biżuterii. z miłą chęcią wykona również biżuterie według konkretnego pomysłu. z wszelkimi pytaniami proszę na pw, lub gg 4109033 proszę mówić ze z klubu a4. dla klubowiczów przewidziane promocje. zapraszamy do sklepu na allegro: www.enkeli.na.allegro.pl pozdrawiam
CHRISMEN Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Już podesłałem linka żonie i obluka co by tam sobie wybrać
Rekomendowane odpowiedzi