Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

:hi:

pozdrów go ode mnie :> pamiętaj, że po wirusie można złapać więcej fotek i mandatów, zazdroszczę tego banana na facjacie :>

a ty sie juz przyzwyczailes do PS-ow? :naughty:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 07:23_________________________________________________

:siema: chyba jade do Patroxa jednak :kox: :gwizdanie:

a ile skasuje? :mysli:

pomysl o usunieciu DPF-a.... :cool1:

witam z ranca :hi:,czesc Adamie[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:17_________________________________________________co tam?[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:18_________________________________________________jak dojade do pl to przekrece do ciebie,ok

:siema:

a ile skasuje? :mysli:

pomysl o usunieciu DPF-a.... :cool1:

900 PLN jak się załapie na grupowe jeszcze :) co do DPFa to dopóki się nie zapcha to nie robię z nim nic :gwizdanie: jeżdże dużo w trasie i jeszcze nigdy nie miałem kontrolki :cool1:

Musashi, koniki mi się nie znudziły jeszcze a dźwięk V8ki z dobrym wydechem to jeszcze długo się nie znudzi :> najbardziej mnie cieszy jak TDI dostaje lanie a myślą, że jak mają TDI to nic im nie odjedzie, szczególnie ciężarówka :polew:

Dzień dobry :)

sto lat Bartik :hi: :hi:

co tam u Was ?

Kurcze nie dostaję powiadomień o nowych postach w tym wątku :disgust:

Adaś - walczę z autem Darka cały czas. Po ogarnięciu softu doszedł nowy problem ale pojawiło się światełko w tunelu :good:

Poszukuję płyty głównej Asus P5P800

może komuś kurzy się jakiś stary komputer z P4?[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:21_________________________________________________BTW,

w niedzielę jest zakończenie sezonu:

Wolfsgruppe BBQ

Wolfsgruppe & Pachura Moto Center

zapraszają wszystkich posiadaczy i miłośników dobrze pomodzonych oraz klasycznych aut na jesienne spotkanie przy grillu.

Kiedy: niedziela, 9 października 2011, godz. 11:00-17:00

Musashi, koniki mi się nie znudziły jeszcze a dźwięk V8ki z dobrym wydechem to jeszcze długo się nie znudzi :> najbardziej mnie cieszy jak TDI dostaje lanie a myślą, że jak mają TDI to nic im nie odjedzie, szczególnie ciężarówka :polew:

tyle, ze TDI nie jest do odjezdzania komukolwiek, lecz do dynamicznej jazdy, nie stresujac sie przy tym zuzyciem paliwa... :cool1:

Musashi, jak by nie było to wiekszość posiadaczy 2,0 TDI i wiekszych takie ma mniemanie, że są szybcy jak błyskawica :polew:

Pepin gdzie ten grill ? u Pachury w warsztacie?

Inkognito mam olejek dla Ciebie, zdzwonimy się jakoś jutro, jak tam strojenie wyszło?

dzien doberek :kox: :kox:

ale jeszcze ciemno o tej godzinie. :confused4:

Musashi, jak by nie było to wiekszość posiadaczy 2,0 TDI i wiekszych takie ma mniemanie, że są szybcy jak błyskawica :polew:

mhm. z reguly ci szybcy, to mistrzowie prostych drog. :wink4: