variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 szukam instrukcji po polsku do cyfrowej lustrzanki Canon EOS400d ma ktoś może albo jakiegoś linka ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ale ludkow o tej porze pora roku zaczyna sprzyjać na takie pogaduchy forumowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 pozdrów go ode mnie :> pamiętaj, że po wirusie można złapać więcej fotek i mandatów, zazdroszczę tego banana na facjacie :> a ty sie juz przyzwyczailes do PS-ow? [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 07:23_________________________________________________ chyba jade do Patroxa jednak :gwizdanie: a ile skasuje? pomysl o usunieciu DPF-a.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 witam z ranca ,czesc Adamie[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:17_________________________________________________co tam?[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:18_________________________________________________jak dojade do pl to przekrece do ciebie,ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 wszystko w porządku pracuje sobie w domu ok Piotrunio jestem pod telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 wszystko w porządku pracuje sobie w domu ok Piotrunio jestem pod telefonem to super napewno przekrece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 a ile skasuje? pomysl o usunieciu DPF-a.... 900 PLN jak się załapie na grupowe jeszcze co do DPFa to dopóki się nie zapcha to nie robię z nim nic :gwizdanie: jeżdże dużo w trasie i jeszcze nigdy nie miałem kontrolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 uciekam do pracy, milego dzionka zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 uciekam do pracy, milego dzionka zycze miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dzień dobry sto lat Bartik :hi:co tam u Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Musashi, koniki mi się nie znudziły jeszcze a dźwięk V8ki z dobrym wydechem to jeszcze długo się nie znudzi :> najbardziej mnie cieszy jak TDI dostaje lanie a myślą, że jak mają TDI to nic im nie odjedzie, szczególnie ciężarówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dzień dobry sto lat Bartik :hi:co tam u Was ? Kurcze nie dostaję powiadomień o nowych postach w tym wątku Adaś - walczę z autem Darka cały czas. Po ogarnięciu softu doszedł nowy problem ale pojawiło się światełko w tunelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Poszukuję płyty głównej Asus P5P800 może komuś kurzy się jakiś stary komputer z P4?[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:21_________________________________________________BTW, w niedzielę jest zakończenie sezonu: Wolfsgruppe BBQ Wolfsgruppe & Pachura Moto Center zapraszają wszystkich posiadaczy i miłośników dobrze pomodzonych oraz klasycznych aut na jesienne spotkanie przy grillu. Kiedy: niedziela, 9 października 2011, godz. 11:00-17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Musashi, koniki mi się nie znudziły jeszcze a dźwięk V8ki z dobrym wydechem to jeszcze długo się nie znudzi :> najbardziej mnie cieszy jak TDI dostaje lanie a myślą, że jak mają TDI to nic im nie odjedzie, szczególnie ciężarówka tyle, ze TDI nie jest do odjezdzania komukolwiek, lecz do dynamicznej jazdy, nie stresujac sie przy tym zuzyciem paliwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Musashi, jak by nie było to wiekszość posiadaczy 2,0 TDI i wiekszych takie ma mniemanie, że są szybcy jak błyskawica Pepin gdzie ten grill ? u Pachury w warsztacie? Inkognito mam olejek dla Ciebie, zdzwonimy się jakoś jutro, jak tam strojenie wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 dobranoc :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 dobranoc Madas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 dzien doberek :kox: ale jeszcze ciemno o tej godzinie. Musashi, jak by nie było to wiekszość posiadaczy 2,0 TDI i wiekszych takie ma mniemanie, że są szybcy jak błyskawica mhm. z reguly ci szybcy, to mistrzowie prostych drog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi