Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

dzien doberek :hi:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 10:14_________________________________________________

ja nie mam grzanych i nie mam ogrzewania tylnych szyb (mam 3) a na zimę grzane lustra w sam raz, muszę coś wykombinować i zrobić customy

moze farelke na tyl :kox:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

:gwizdanie:

:hi: :hi:

czesc Adamie, co tam?[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 09:02_________________________________________________rozumiem ze Nikus wysmyczy tobie jakis naped?

w miarę :)

a nie wiem może coś się uda :)

za nagrywarkę DVD krzyczą 150zł netto

o widziałem w sklepach ... :) nie są za tanie :cool1:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:04_________________________________________________

:wallbash: jeszcze się okazało, że urwał się sworzeń dolny ale dzięki bogu się nie rozwaliłem, koszta z 800 na 1200 wskoczyły :wallbash:

co chwila coś tak to w życiu bywa :kwasny::wallbash:

:wallbash: jeszcze się okazało, że urwał się sworzeń dolny ale dzięki bogu się nie rozwaliłem, koszta z 800 na 1200 wskoczyły :wallbash:

w czasie jazdy?

a ktory sworzen? :mysli:

cff860cc5f7f66c3.jpg

sworzeń dolny, musiałem kilka dni na tym śmigać, wczoraj zmieniłem opony bo na zakrętach mnie wynosiło przodem, teraz wiem dlaczego, koło się złamało jak podnosili auto do zmiany klocków, o dziwo we wtorek diagnosta nie stwierdził niczego jak byłem na teście amorków i na sprawdzeniu luzów

koszta 1720 + VAT :wallbash: z wymianą klocków

Młodzik jechałem do pracy bo teraz dojeżdżam co dzień - twoją A6 poznałem od razu :)

Pepin a co za problem żaróweczkę na 12V podłączyć i będzie obciążenie :good:

:hi:

kurcze robi się zimno i deszczowo, robił ktoś podgrzewanie lusterek - co lepiej znaleźć na allegro org podgrzewane czy bawić się w jakieś maty a jak maty to jaki to koszt i ile czasu to zajmuje?

nie dawno musialem wymienic wklad lusterka, kupowalem aftermarketowe za 15 zl z mata. Oryginalnego wkladu nie kupisz, raczej w komplecie.

Musa a nie wiesz przypadkiem czy w b6 nie ma już przygotowanej instalacji pod grzane lustra i czy nie wystarczy zakupić takowych wymienić i podlączyć. A te swoje wkłady to gdzie konkretnie kupowałeś?

Musa a nie wiesz przypadkiem czy w b6 nie ma już przygotowanej instalacji pod grzane lustra i czy nie wystarczy zakupić takowych wymienić i podlączyć. A te swoje wkłady to gdzie konkretnie kupowałeś?

niestety nie ma reguly :mysli: