Musashi Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 dzien doberek [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 10:14_________________________________________________ ja nie mam grzanych i nie mam ogrzewania tylnych szyb (mam 3) a na zimę grzane lustra w sam raz, muszę coś wykombinować i zrobić customy moze farelke na tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 tylne szyby są pionowe więc generalnie nie ma z nimi problemu ale lustra grzane by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 :gwizdanie: :hi: czesc Adamie, co tam?[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 09:02_________________________________________________rozumiem ze Nikus wysmyczy tobie jakis naped? w miarę a nie wiem może coś się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 za nagrywarkę DVD krzyczą 150zł netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 jeszcze się okazało, że urwał się sworzeń dolny ale dzięki bogu się nie rozwaliłem, koszta z 800 na 1200 wskoczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 za nagrywarkę DVD krzyczą 150zł netto o widziałem w sklepach ... nie są za tanie [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:04_________________________________________________ jeszcze się okazało, że urwał się sworzeń dolny ale dzięki bogu się nie rozwaliłem, koszta z 800 na 1200 wskoczyły co chwila coś tak to w życiu bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 jeszcze się okazało, że urwał się sworzeń dolny ale dzięki bogu się nie rozwaliłem, koszta z 800 na 1200 wskoczyły w czasie jazdy? a ktory sworzen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 do kompa bo te zwykłe z gazetki nie działają, muszą być na InfraRed z gazetki na pewno nie będą działały .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 dobry [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 16:24_________________________________________________Bendzji a gdzie Ty dziś rano śmigałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 sworzeń dolny, musiałem kilka dni na tym śmigać, wczoraj zmieniłem opony bo na zakrętach mnie wynosiło przodem, teraz wiem dlaczego, koło się złamało jak podnosili auto do zmiany klocków, o dziwo we wtorek diagnosta nie stwierdził niczego jak byłem na teście amorków i na sprawdzeniu luzów koszta 1720 + VAT z wymianą klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ale tu cisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Młodzik jechałem do pracy bo teraz dojeżdżam co dzień - twoją A6 poznałem od razu Pepin a co za problem żaróweczkę na 12V podłączyć i będzie obciążenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 no jak jak widze srebrne b5 na PWR to zawsze patrze kto za kółkiem siedzi a ty już koło mnie nie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mieszkanko szykuje we Wrześni a na razie u teściów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 kurcze robi się zimno i deszczowo, robił ktoś podgrzewanie lusterek - co lepiej znaleźć na allegro org podgrzewane czy bawić się w jakieś maty a jak maty to jaki to koszt i ile czasu to zajmuje? nie dawno musialem wymienic wklad lusterka, kupowalem aftermarketowe za 15 zl z mata. Oryginalnego wkladu nie kupisz, raczej w komplecie. Musa a nie wiesz przypadkiem czy w b6 nie ma już przygotowanej instalacji pod grzane lustra i czy nie wystarczy zakupić takowych wymienić i podlączyć. A te swoje wkłady to gdzie konkretnie kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Musa a nie wiesz przypadkiem czy w b6 nie ma już przygotowanej instalacji pod grzane lustra i czy nie wystarczy zakupić takowych wymienić i podlączyć. A te swoje wkłady to gdzie konkretnie kupowałeś? niestety nie ma reguly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 dzien doberek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ludziska pochwalę się.... od połowy sierpnia jeździłem bez przeglądu... zorientowałem się, gdy zadzwonili do mnie z ubezpieczalni z ofertą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 dzien doberek. czesc Marcinie, sprawdz prosze czy wszystko ok, znaczy tak jak mowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi