Madas Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Lecę jutro do Turcji, mam nadzieję, że Mnie nie wytrzęsie ciekawe kiedy na spota wlecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Też mogę skoczyć jak będzie termin odpowiadał [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:41_________________________________________________ ja też byłem a B5 nie mam Soryy ale nie znam Was wszystkich dokładnie ;( Z tego co mi wiadomo ja mam jeszcze B6 :gwizdanie: nie ściemniaj bo Ty przyjechałeś tym wóżkiem na zakup co stał koło mnie i Bartka Tam było kilka wózków :gwizdanie: zazrosć przez Was przemawia i tyle To Ty szpanujesz bo każdy z nas przyjechał jednym samochodem, a ty żeby sie popisać trzema wózkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Też mogę skoczyć jak będzie termin odpowiadał [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:41_________________________________________________ ja też byłem a B5 nie mam Soryy ale nie znam Was wszystkich dokładnie ;( Z tego co mi wiadomo ja mam jeszcze B6 :gwizdanie: nie ściemniaj bo Ty przyjechałeś tym wóżkiem na zakup co stał koło mnie i Bartka Tam było kilka wózków :gwizdanie: zazrosć przez Was przemawia i tyle To Ty szpanujesz bo każdy z nas przyjechał jednym samochodem, a ty żeby sie popisać trzema wózkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 doberek [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 19:25_________________________________________________ Lecę jutro do Turcji, mam nadzieję, że Mnie nie wytrzęsie ja pracujac w de a czuje sie jak bym caly czas w turcji na wakacjach byl[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 19:28_________________________________________________ale tu dzis ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 się kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 powolutku i pomalutku [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:57_________________________________________________Apropos, jutro już środa :gwizdanie: Kolejny spot, tj. 30.10.2011 w KC znowu? Będzie mój 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ja od dwóch tygodni pracuję 12-14 godzin z totalnymi idiotami i ignorantami + 300 km dojazdu do i z pracy razem, jestem już jak flak, nie jem, cieńko śpię, zrzuciłem 6 kg bez siłowni, biegania itp. itd. dzisiaj 2 kawy i 2 twixy na obiad mam nadzieję, że ta katorga się max. do piątku skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Masakra Co się kryje w Twoim profilu za autko? Bo domniemam ze jakiś Amerykanin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 F-150 5.4 Triton z 2000 r. supercab, po spalaniu doszedłeś spryciarzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 F-150 5.4 Triton z 2000 r. supercab, po spalaniu doszedłeś spryciarzu? Najs Tak, bo tata ma Dodge Grand Caravan Sport i też spalanie w granicach od 18-25L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 fajne Amerykanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 taka tam popierdółka, tu w porównaniu z Lupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 widziałem gdzieś to Lupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 fajne Amerykanke Swego czasu chciałem Audi sprzedać na rzecz Chrysler'a 300M 2.7/3.5L, ale jakoś mi przeszło, aczkolwiek w amerykanach jestem zakochany [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:20_________________________________________________ taka tam popierdółka, tu w porównaniu z Lupo Servisujesz tego Ford'a gdzieś w poznaniu? Polecam warsztat w Skórzewie, genialna obsługa i całkiem znająca się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Madas, z tego co myślę to właścicielka ew. jej mama bierze od Ciebie towar do fryzjera u Krystyny na os. Czecha albo Rusa, mamę znam od 36 lat a może to ona mnie zna od tylu a właścicielkę Lupo znam od jej urodzenia [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:24_________________________________________________serwisuję u mnie w Swarzędzu, mam sprawdzony serwis, amerykany są proste i genialne za razem ale czasami potrafią dać po kieszeni, to auto mam od kwietnia 2010 i daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ale świat jest mały Jadę jutro do Agnieszki i p. Krysi z towarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 no to elegancko, to w sumie taty już 3 amerykan. Pierwsze 2 to Pontiac Transsport 3.8L, fajne krążowniki, a do tego całe z tworzywa. Mimo wszystkich opinii, wcale nie są aż takie drogie w utrzymaniu, jak co niektórzy twierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 na nowe Audi wydałem 5 razy więcej :> niż na 11 letniego pick-up'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 doberek [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 07:45_________________________________________________wstawac spiochy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi