Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Też mogę skoczyć jak będzie termin odpowiadał :decayed:

[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:41_________________________________________________

ja też byłem a B5 nie mam :polew:

Soryy ale nie znam Was wszystkich dokładnie ;(

Z tego co mi wiadomo ja mam jeszcze B6 :gwizdanie:

nie ściemniaj bo Ty przyjechałeś tym wóżkiem na zakup co stał koło mnie i Bartka :kox:

Tam było kilka wózków :gwizdanie:

zazrosć przez Was przemawia i tyle :wink4:

To Ty szpanujesz bo każdy z nas przyjechał jednym samochodem, a ty żeby sie popisać trzema wózkami. :decayed::kox:

Też mogę skoczyć jak będzie termin odpowiadał :decayed:

[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:41_________________________________________________

ja też byłem a B5 nie mam :polew:

Soryy ale nie znam Was wszystkich dokładnie ;(

Z tego co mi wiadomo ja mam jeszcze B6 :gwizdanie:

nie ściemniaj bo Ty przyjechałeś tym wóżkiem na zakup co stał koło mnie i Bartka :kox:

Tam było kilka wózków :gwizdanie:

zazrosć przez Was przemawia i tyle :wink4:

To Ty szpanujesz bo każdy z nas przyjechał jednym samochodem, a ty żeby sie popisać trzema wózkami. :decayed::kox:

:good:

doberek :hi:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 19:25_________________________________________________

Lecę jutro do Turcji, mam nadzieję, że Mnie nie wytrzęsie :decayed:

ja pracujac w de a czuje sie jak bym caly czas w turcji na wakacjach byl[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 19:28_________________________________________________ale tu dzis ruch :mysli:

powolutku i pomalutku :decayed:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:57_________________________________________________Apropos, jutro już środa :gwizdanie:

Kolejny spot, tj. 30.10.2011 w KC znowu? Będzie mój 2 :kox:

ja od dwóch tygodni pracuję 12-14 godzin z totalnymi idiotami i ignorantami + 300 km dojazdu do i z pracy razem, jestem już jak flak, nie jem, cieńko śpię, zrzuciłem 6 kg bez siłowni, biegania itp. itd. dzisiaj 2 kawy i 2 twixy na obiad :wallbash: mam nadzieję, że ta katorga się max. do piątku skończy

F-150 5.4 Triton z 2000 r. supercab, po spalaniu doszedłeś spryciarzu?

Najs :naughty:

Tak, bo tata ma Dodge Grand Caravan Sport i też spalanie w granicach od 18-25L :kox:

fajne Amerykanke :naughty:

Swego czasu chciałem Audi sprzedać na rzecz Chrysler'a 300M 2.7/3.5L, ale jakoś mi przeszło, aczkolwiek w amerykanach jestem zakochany :kox:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:20_________________________________________________

taka tam popierdółka, tu w porównaniu z Lupo :polew:

daca919b10bb9e69.jpg

Servisujesz tego Ford'a gdzieś w poznaniu? :mysli:

Polecam warsztat w Skórzewie, genialna obsługa i całkiem znająca się na rzeczy :good:

Madas, z tego co myślę to właścicielka ew. jej mama bierze od Ciebie towar do fryzjera u Krystyny na os. Czecha albo Rusa, mamę znam od 36 lat a może to ona mnie zna od tylu a właścicielkę Lupo znam od jej urodzenia :polew:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 23:24_________________________________________________serwisuję u mnie w Swarzędzu, mam sprawdzony serwis, amerykany są proste i genialne za razem ale czasami potrafią dać po kieszeni, to auto mam od kwietnia 2010 i daje radę

no to elegancko, to w sumie taty już 3 amerykan. Pierwsze 2 to Pontiac Transsport 3.8L, fajne krążowniki, a do tego całe z tworzywa. Mimo wszystkich opinii, wcale nie są aż takie drogie w utrzymaniu, jak co niektórzy twierdza :decayed: