Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 najważniejsze że jeszcze umiemy rozróżnic większy problem od mniejszego....z życia podam taki przykład....Kumpel jechal autem z dziewczyną akurat miał pecha bo na droge wyleciał mu pies a że było to wieczorem więc widoczność niestety słaba. Odrazu odbił w bok po czym go zarzuciło i wylądowali na poboczu.....Ku mojemu zdziwieniu pierwsze zdanie jego ojca to ,,co z samochodem" nie interesowało go to że chłopak zadzwonił do niego i żyje...a różnie mogło sie skonczyc....jego problemem najwiekszym był samochó i własnie takich ludzi to ja np. nie rozumiem... [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 23:32_________________________________________________Vario ten domek tam cały czas stoi
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Rako, dzięki za info auto to tylko blacha, kasa to tylko kasa, z doświadczenia widzę, że tylko zdrowie się liczy a reszty można się dorobić
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 A niema sprawy często tamtędy przejeżdżam jak do dziadków jade w odwiedzinki Myślę że o dobrą chatke mi chodzi ale tam są w sumie same stare budynki także nic mi nie wiadomo żeby mieli się jakiegoś pozbyc
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 chodzi mi o tą, przejazd kolejowy, skręt w prawo, prosta, skrzyżowanie generalnie w lewo, chata narożnikowa, po prawej stronie budynek dworca, może kiedyś się wybiorę do Szamotuł bo wieki tam nie byłem i sam zerknę
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 no to właśnie o tą mi chodziło a więc jest napewno Nawet jak nie zapomne to foto strzele i na spociku jakimś jak zawitasz to Ci pokaże z niczym niema problemu
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 widze ze refleksyjnie sie zrobilo...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 aaaa czasem i tak musi byc [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 23:56_________________________________________________no nic Panowie ja uciekam do wyrka To do juterka Miłej nocki
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Musa, byłeś kiedyś modem w dziale diesel, coś się zmieniło czy mi się tylko wydaje
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Musa, byłeś kiedyś modem w dziale diesel, coś się zmieniło czy mi się tylko wydaje zlikwidowane jest przypisanie do dzialow.
Maxcudo Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam w jakże piękne niedzielne przedpołudnie
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 wlasnie siorbie kawke w DE tez slonce? [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 11:49_________________________________________________ Witam w jakże piękne niedzielne przedpołudnie wybitnie piekne
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Właśnie wstałem... Powoli trzeba się zbierać na Poznań
Rekomendowane odpowiedzi