Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najważniejsze że jeszcze umiemy rozróżnic większy problem od mniejszego....z życia podam taki przykład....Kumpel jechal autem z dziewczyną akurat miał pecha bo na droge wyleciał mu pies a że było to wieczorem więc widoczność niestety słaba. Odrazu odbił w bok po czym go zarzuciło i wylądowali na poboczu.....Ku mojemu zdziwieniu pierwsze zdanie jego ojca to ,,co z samochodem" nie interesowało go to że chłopak zadzwonił do niego i żyje...a różnie mogło sie skonczyc....jego problemem najwiekszym był samochó i własnie takich ludzi to ja np. nie rozumiem... :mysli::wallbash:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 23:32_________________________________________________Vario ten domek tam cały czas stoi :wink4:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rako, dzięki za info

auto to tylko blacha, kasa to tylko kasa, z doświadczenia widzę, że tylko zdrowie się liczy a reszty można się dorobić

Opublikowano

A niema sprawy :) często tamtędy przejeżdżam jak do dziadków jade w odwiedzinki :wink4:

Myślę że o dobrą chatke mi chodzi ale tam są w sumie same stare budynki także nic mi nie wiadomo żeby mieli się jakiegoś pozbyc ;)

Opublikowano

chodzi mi o tą, przejazd kolejowy, skręt w prawo, prosta, skrzyżowanie generalnie w lewo, chata narożnikowa, po prawej stronie budynek dworca, może kiedyś się wybiorę do Szamotuł bo wieki tam nie byłem i sam zerknę

Opublikowano

no to właśnie o tą mi chodziło :wink4: a więc jest napewno :good:

Nawet jak nie zapomne to foto strzele i na spociku jakimś jak zawitasz to Ci pokaże :wink4: z niczym niema problemu :wink4:

Opublikowano

widze ze refleksyjnie sie zrobilo...

Opublikowano

aaaa czasem i tak musi byc :wink4:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 23:56_________________________________________________no nic Panowie ja uciekam do wyrka :papa:

To do juterka :wink4:

Miłej nocki :wink4:

Opublikowano

Musa, byłeś kiedyś modem w dziale diesel, coś się zmieniło czy mi się tylko wydaje

Opublikowano

Musa, byłeś kiedyś modem w dziale diesel, coś się zmieniło czy mi się tylko wydaje

zlikwidowane jest przypisanie do dzialow.

Opublikowano

Dzień dobry z rańca :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

co tam slychac z rana? :naughty:

Opublikowano

wlasnie siorbie kawke :wink4:

Opublikowano

Witam w jakże piękne niedzielne przedpołudnie :good:

:siema:

Opublikowano

wlasnie siorbie kawke :wink4:

w DE tez slonce? [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 11:49_________________________________________________

Witam w jakże piękne niedzielne przedpołudnie :good:

:siema:

wybitnie piekne :naughty:

Opublikowano

Właśnie wstałem... Powoli trzeba się zbierać na Poznań ;)