Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Marek ma być u mnie za 15min. Krótko po 15:00 się zbieramy... Pepin będzie o 17. Madbar też ponoć wleci. Madas jest na zawodach ale obiecał, że postara się wyrobić...
Piechol Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 no, to powoli sie zbieram do KC jeszcze się nie zabrałeś?
blind1 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 wlasnie siorbie kawke w DE tez slonce? [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 11:49_________________________________________________ Witam w jakże piękne niedzielne przedpołudnie wybitnie piekne dzis byla super pogoda, az chcialo sie zyc[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 17:23_________________________________________________montowalem dzis ledy od depo na tyl, lipa panowie straszna. firma depo spada na psy, quwa walczylem z kablami jak p..... . chyba chinczycy popili niezle dzien wczesniej bo z kablami byla niezla masakra. teraz jest juz ok. ale kosztowalo mnie to duzo nerwow i dwa driny [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 17:27_________________________________________________wszyscy pewnie na spocie ;(
blind1 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 poka fotę jak wyszło zaraz zrobie i wkleje [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 17:48_________________________________________________daj mi jakiegos linka gdzie moge przerobic fotke na linka bo quwa wszystko poszlo na dysku w tym padnietym laptoku do Musashiego
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 kliknij na umieść obrazek i powinno wstawić na forum
Rako Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Również dziękujemy za miłego spocika
Pepin Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Marku, XTR tutaj kupowałem akumulator http://www.akuma.pl/ 549PLN płaciłem (pod koniec sierpnia)
marek_xtr Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 oki jutro tam przedzwonię) to w cenie jest wymiana :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 :hi: niestety nie dotarłem no to szkoda... myslalem ze jeszcze dojedziesz [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 20:18_________________________________________________ Marku, XTR tutaj kupowałem akumulator http://www.akuma.pl/ 549PLN płaciłem (pod koniec sierpnia) tez tam kupowalem na poczatku roku, Molla. [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 20:19_________________________________________________ oki jutro tam przedzwonię) to w cenie jest wymiana :gwizdanie: i dowiezienie na miejsce w obrebie Poznania.
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzięki za spocika 10 aut dziś naliczyłem Pakiet "ZIMA" rządzi Marku, XTR tutaj kupowałem akumulator http://www.akuma.pl/ 549PLN płaciłem (pod koniec sierpnia) Kurcze też się wybiorę, bo moja bateria już ledwo zipie. Może ustawimy grupową wymianę (zniżki itp ).
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 moze by uwzglednili wstecznie znizke dla mnie
Pepin Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No w jednej rzeczy wyprzedziłem Bart-S-a z modem .. on nie ma jeszcze tego pakietu, idę świętować
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No w jednej rzeczy wyprzedziłem Bart-S-a z modem .. on nie ma jeszcze tego pakietu, idę świętować ...ja już DIY robie na to
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No w jednej rzeczy wyprzedziłem Bart-S-a z modem .. on nie ma jeszcze tego pakietu, idę świętować ...ja już DIY robie na to tylko dlaczego jak ja cos robilem pierwszy raz, to DIY na to jeszcze nie bylo
Rekomendowane odpowiedzi