slo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ale ziimno. zapodalem już letnie.. slizgawica:D
benoos Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ma ktoś z Was zmiękczacz/uzdatniacz wody? Jakby ktoś potrzebował, to sprzedaję tabletki solne (sól tabletkowana) do takich urządzeń, właśnie jutro jadę do Niepruszewa podrzucić 10 worków klientowi
slo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 benoos czyli to Ty stoisz za tą całą aferą solną
Banan Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 slo ja dzisiaj ze Śremu w śnieżycy wracałem no ale jeszcze na zimówkach
benoos Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 kurde wydało się sam lepię te tabletki z cukru pudru i wciskam ludziom, że to dobre do uzdatniaczy:oczko:
slo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet
Bart-S Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet Regulacja reflektorów po regeneracji
Musashi Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 jakies nocne marki sa? ---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:12 ---------- pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet dałem jej wolne, stała cały dzień nieuruchamiana
slo Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 jakies nocne marki sa? ---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:12 ---------- pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet dałem jej wolne, stała cały dzień nieuruchamiana
blind1 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 doberek z rana ---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:20 ---------- slo ja dzisiaj ze Śremu w śnieżycy wracałem no ale jeszcze na zimówkach jechales przez srem i nie wpadles na kawe, bedzie w...
CHRISMEN Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Kurcze dopiero teraz odczytałem wiadomość, mogłeś do kolesia drynknąć a ja bym Cię na kawkę do Buku zaprosił (do roboty) - rzut kamieniem z Niepruszewa Chris ja jutro o 9:00 wyjeżdżam z Jarocina i jadę przez Poznań, jakoś o 11:00-13:00 powinem się gdzieś po Poznaniu kręcić. Jakby mi koleś do 9:00 podał tą listwę to mogę zabrać ---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:19 ---------- jakies nocne marki sa? ---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:12 ---------- pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet dałem jej wolne, stała cały dzień nieuruchamiana No nie byłem oryginalny z tym prezentem widzę
Piechol Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 siema ma ktoś z Was zmiękczacz/uzdatniacz wody?Jakby ktoś potrzebował, to sprzedaję tabletki solne (sól tabletkowana) do takich urządzeń, właśnie jutro jadę do Niepruszewa podrzucić 10 worków klientowi Możesz podać ofertę dla Klubowiczy, szepnę ojcu słówko
Rekomendowane odpowiedzi