variocustoms Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 powitać ponownie, jak tam cabrio, robisz czy odpuściłeś na dzisiaj?
Bart-S Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 powitać ponownie, jak tam cabrio, robisz czy odpuściłeś na dzisiaj? Zrobiła się 23 i dałem sobie spokój. Zaczynam za to od rana
Brysio Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 witam Panowie ) dalej poruszam temat kolegow z okolic pily najepiej w kierunku poznan ) kurcze na tych pilskich spotach nikt sie nie melduje nie ma tam nikogo z forum???
blind1 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Musisz wejść w ogólne ustawienia i edytowanie postów zmienić na "Zaawansowany edytor WYSIWYG" wtedy będą emotki dziekuje bardzo juz mam ---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ---------- doberek
CHRISMEN Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 No tez bym na letnie wymienił ale zajechałem swoje 15 i teraz się zastanawiam czy jakichś felg 16 z oponami na lato nie nabyć zanim ponownie kupię 15 kapnie na przekładkę
Gwerty Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 witam opony na lato do mnie juz doszły. mysle ze w piatek naciagne je na felgi. a po niedzieli beda juz siedział pewły letni setup na aucie
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Grzegorz, znalazłem firmę od renowacji lamp, na Krauthoffera, cena całkiem całkiem i zrobią mi panel w BLACK 200 od lampy z wszystkim
Gwerty Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 oki. cena ok. wiec jak nałoza warstwe refleksyjna na odbłysnik, pomaluja i skleja lampy w tej cenie warto. wiem ze za napylenie warstwy biora po 100zł za odbłysnik .
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 mam pytanko ktos jest z okolic Gostynia albo jakas rodzinke ma wiem ze jest to blizej Leszna ale tam chlopaki cos malo aktywni bo mam pazdzierza do ogladniecia w Gostyniu:whistling:
Piechol Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 mam pytanko ktos jest z okolic Gostynia albo jakas rodzinke ma wiem ze jest to blizej Leszna ale tam chlopaki cos malo aktywni bo mam pazdzierza do ogladniecia w Gostyniu:whistling: chyba Drosdek, ale nie wiem jak często bywa na chacie
klysek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 mam pytanko ktos jest z okolic Gostynia albo jakas rodzinke ma wiem ze jest to blizej Leszna ale tam chlopaki cos malo aktywni bo mam pazdzierza do ogladniecia w Gostyniu:whistling: chyba Drosdek, ale nie wiem jak często bywa na chacie spoko zaraz naskrobe do niego PW
Rekomendowane odpowiedzi