slo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Bart-s wystaw na forum jako sprawdzoną instalację a może lepiej ją schowaj na wszelki wypadek, może się jeszcze przydać jak Can-busy powiedzą bye bye po jakimś czasie, swoją drogą to aż dziwne, że tak długo wytrzymała ta instalacja ---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:51 ---------- slo albo Gwerty albo firma gdzie ja będę swoje lampy odnawiał, ja za kompleksowe napylenie soczewek + black 200 zł za lampę, podobno są dobrzy, u Ciebie pewnie taniej będzie, jak masz czas to poczekaj jak moje zrobią to dam znać czy jest sens jasne, nie śpieszy mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jedyne czego można czepiać się u Grzesia - to po podniesieniu maski widać, że reflektor był klejony (mimo wszystko z usługi jestem bardzo zadowolony - reflektory nie parują i w końcu coś widzę przed autem ). Ponoć firmom regenerującym udaje się to zrobić tak, że śladu nie ma... Sam jestem ciekawy wyników Twojej aktualnej operacji Bartku. U mnie stare odbłyśniki wyglądały masakrycznie... Wiązka światła przed regeneracją i swapem na środek z B8... ...i po... Troszkę inna charakterystyka zdjęć porównujących ale mniej więcej oddaje różnicę (no i fotograf ze mnie kiepski ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 moje lampy dają z 20% tego co twoje przed regenreacją, jeżdżę na pamięć zrobię foty przed i po dla porównania, BTW ja nie mam xenonów więc inaczej też będzie ze światłem, może kiedyś założę HIDy 4300 ale jeszcze się zastanawiam czy jest sens, nie zawsze xenon lepszy od zwykłej soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Bart-S, jest gdzieś w Twoim topicu opis tego swapu ? różnica jest mega.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Bart-S, jest gdzieś w Twoim topicu opis tego swapu ? różnica jest mega.. W warsztacie jest wątek HiRide-a. http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?182409-ALL-B6-Wymiana-soczewki-z-odbłyśnikiem-bi-xenon-Valeo-na-Bi-xenon-AL-z-audi-a4-b8-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 idę w kimę rano do Kaliszforni lecę, narka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 idę w kimę rano do Kaliszforni lecę, narka wszystkim Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Cześć Skoro w niedzielę szykuje się spot to może i mi uda się wyrwać ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dzien doberek. ---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:01 ---------- BTW Bartku - dziś zdemontowałem Twoją niezniszczalną instalację (rezystorki i kabelki out). jakie LEDy zalozyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 i gdzie spot jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Pod Złotymi Łukami na Franowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ooo to wlecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no i znowu wszyscy rzucą się na lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi