Madas Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Już za chwileczkę, już za momencik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 :hi:To do za chwile:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dobry i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzieki za mile spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja też bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papuga Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 My również dziękujemy. Niezła ulewa w drodze do WRZ (najwyższy bieg wycieraczek nie dawał rady...). To co - następny za 2 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jestem za :-) Bartek płaszcz kupiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jestem za :-) Bartek płaszcz kupiony? Nie. Nie było :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No nieźle. żona pewnie niezadowolona:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dzięki za spotkanko! Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No nieźle. żona pewnie niezadowolona:facepalm: No coś Ty... Zamówiła sobie i za 2 tygodnie mamy odebrać LELE jak tam, paruje auto? ---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:07 ---------- Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem za 2 tyg OK, to daję info do pierwszego postu - wstępnie znów wpisuję FRANOWO (jak się pogoda zepsuje, będziemy kombinować). ---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:08 ---------- Vario dzięki za odnowę lakierniczą - na kiedy się umawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja również dziękuję za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Bartek jak jechalem przed tobą to lewa lampa mnie trochę oślepiała.... zobacz czy nie masz za wysoko ustawionej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dzieki wszystkim za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Bartek jak jechalem przed tobą to lewa lampa mnie trochę oślepiała.... zobacz czy nie masz za wysoko ustawionej Mam - jutro jadę ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 rzuc Bartku linka do swiatelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi