Papuga Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja też jestem jak najbardziej za King Crossem
Szy-mon Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich jestem tu nowy i jak was znajde to też z chęcią się zatrzymam, zapoznam i pogadam z obecnymi na spocie pozdrawiam
Piechol Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 byłem po bułki przed chwilą i pogoda nie nadaje się na spota na zewnątrz
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich jestem tu nowy i jak was znajde to też z chęcią się zatrzymam, zapoznam i pogadam z obecnymi na spocie pozdrawiam zapraszamy, musisz zjechac na dolny poziom (-1) , i odszukac sektor zielony.
Madbar Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A ja nieststy nie dam rady. Pozdrawiam.
Piechol Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja i mója brudna furka czyli spot jak spot chociaż czekaj... ostatnio standardem był Peżot
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 "-1 zielony" to tam gdzie zawsze? oczywiscie ---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:44 ---------- ... ostatnio standardem był Peżot murzyn zrobil swoje, murzyn moze odejsc
Maxcudo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie dam/dałem rady wpaść dziś Niestety nie zdążyłem wrócić ze Szczecina
danielo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam Panowie,poszukuje mieszkania do wynajęcia 2 lub 3 pokoje Szamotuły-Poznań,może być jakaś miejscowość pomiędzy.Jak macie jakiś namiar to poproszę i za pomoc dziękuje.Mam nadzieję,że w wolnej chwili zjawię się na spocie.
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 daniel na jaki okres chcesz wynająć???
elmartinez Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam:hi: Również dziękuję za miłe spotkanie
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 dziekuje za milego spota troche posiedzieliście
Rekomendowane odpowiedzi