Pepin Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 i czemu nikogo na ulicy św. Marcina nie spotkałem było wpaść do lasu na Piątkowo btw. Ale byłą piękna niedziela .. żadnych otwartych sklepów .. jednak można żyć bez galerii
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie potrzebuję pomocy - szukam kogoś kto ogarnie wycięcie DPF-a w Oplu Astrze III 2006, silnik 1.9TDI 100KM...
Madbar Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja nie znam, ale czekam na odpowiedź na kolejnego maila. A w ogóle, kiepkko się do Ciebie dodzwonić. Kiedy mogę?
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja nie znam, ale czekam na odpowiedź na kolejnego maila. A w ogóle, kiepkko się do Ciebie dodzwonić. Kiedy mogę? Bartku wyjeżdżam na Węgry - mam w związku z tym mnóstwo spraw na głowie. Jeśli nie odbieram telefonu to znaczy po prostu, że naprawdę w tej chwili nie mogę rozmawiać... Po 17:00 będę dostępny.
Madbar Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Wszystko gra. Nie ma problemu. Spróbuję po 17. Coś o moich jarzmach??
variocustoms Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Bart-s zerknij na WSTR Garage WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Wszystko gra. Nie ma problemu. Spróbuję po 17. Coś o moich jarzmach?? Dzowniłem do nich - szefu wraca z niemiec właśnie. Przepraszał bo zapomniał wysłać - jutro mam się przypomnieć... Bart-s zerknij na WSTR GarageWSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP Patrz no, nie wiedziałem że Wojtek ogarnia te rzeczy...
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Vario Customs.... Yeeeee Dzwoniłem do Wojtka... Wysyłam do niego Astrę na DPF-a i Superb-a na program
Pepin Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Vario Customs.... Yeeeee Dzwoniłem do Wojtka... Wysyłam do niego Astrę na DPF-a i Superb-a na program mam kupony rabatowe do niego .. chip chyba 200-300PLN zniżki hamownia też więc możemy się dogadać krakowskim targiem :0 call me babe
riddick74 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Jaka trasa lepiej jechac z poznania do gliwic? Do wrocławia i autostradą do gliwic?
variocustoms Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Raczej to optymalna trasa Sent from my Variophone
Madbar Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zdecydowanie tak. Tylko z Pozka do Wroclawia nie jedz przez Leszno tylko przez Srem i Gostyn. Do Gliwic powinno być jakieś 3-3,5 h.
Banan Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zdecydowanie tak. Tylko z Pozka do Wroclawia nie jedz przez Leszno tylko przez Srem i Gostyn. Do Gliwic powinno być jakieś 3-3,5 h. mój rekord na tym odcinku - wyjazd z Gliwic o 3 w nocy - na wiadukcie Górczyńskim w byłem o 5.45 jeszcze Vectrą B 1.8 w benzynie spaliła wtedy średnio 9,5l/100 km i 1,5 l oleju
Arkadiush Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie nie wiem jak u was ale często widzę Audi A4 B5 B6 B7 itp i bardzo rzadko widzę a że odważę się powiedzieć żę prawie nikt nie ma lub nie wie o nas... Może jakoś trzeba coś zorganizować żeby trochę więcej osób zawitało do nas czy co sądzicie na ten temat?
riddick74 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zdecydowanie tak. Tylko z Pozka do Wroclawia nie jedz przez Leszno tylko przez Srem i Gostyn. Do Gliwic powinno być jakieś 3-3,5 h. jechać mam przez Śrem Gostyń Rawicz Trzebnica ?
Rekomendowane odpowiedzi