Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 To może zacznę listę spotową: 1) Piechol 2) ... Wpisz mnie - najwyżej prosto z Wawy przyjedziemy
Piechol Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Proszę Cię bardzo Lista spotowa: 1) Piechol 2) Bart-S 3) Pepin?
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 jestem bez auta ale do kc daleko nie mam wiec mogę sie pojawić.
slo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 kuźwa, muszę być w łodzi w niedziele.. ;/ łódź K%R#A
Maxcudo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja tez bede Grzegorz moge Ciebie po drodze zabrac
Piechol Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 jestem bez auta ale do kc daleko nie mam wiec mogę sie pojawić. weźmiesz kalendarze?
variocustoms Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 blind1 ale chyba źle w tym Bielsku nie jest co? wpadajcie z Jarasem jak będziesz w Poznaniu ja jutro jeszcze popracuję Gwerty kojarzysz fotkę?
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 popsułes mi felgi:banan: ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- Ja tez bede Grzegorz moge Ciebie po drodze zabrac bede wdzieczny, kalendarze wezmę.
Banan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słów Przez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 blind1 ale chyba źle w tym Bielsku nie jest co? wpadajcie z Jarasem jak będziesz w Poznaniu ja jutro jeszcze popracuję http://s9.postimage.org/6zncdyx23/IMG_2413.jpg Gwerty kojarzysz fotkę? konsola tez wyglada malina.
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słówPrzez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania mi Zaje.. już dawno i dlatego nie kupuje mi nawet kratki w zderzaku zaje.. nie jesteś sam Michale
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słówPrzez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania Kuźwa Banan gdzie Ty parkujesz?
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słówPrzez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania Kuźwa Banan gdzie Ty parkujesz? pod Tesco
variocustoms Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 trzeba zmienić markę jak kradną od Audi, BMW, Fiata i VW itp. itd., u mnie non stop widzę auta bez dekielków bo zajumali, dziwi mnie tylko to, że kamery są a dekle giną Gwerty, konsola wygląda jak funkiel nófka, felga na razie jedna na 100% zrobiona (na żywo wygląda ), dach na 75%, jutro jeszcze pewnie podjadę albo w poniedziałek od rana, niech się wygrzeje odpowiednio
Banan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słówPrzez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania Kuźwa Banan gdzie Ty parkujesz? Wcześniej w Poznaniu pod blokiem a teraz we Wrześni też pod blokiem - takie ryzyko
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słówPrzez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania Kuźwa Banan gdzie Ty parkujesz? Wcześniej w Poznaniu pod blokiem a teraz we Wrześni też pod blokiem - takie ryzyko Kościuszki?
Banan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Znowu zaj....li mi dekielki to już drugi raz w ciągu 2 lat , kupiłem miesiąc temu najgorsze , jeden bez znaczka , pomalowane chamsko na srebrno i nawet na nie się sk....yny połasiły po prostu brak słówPrzez trzy lata straciłem już antenę od telefonu , dekielki 6 sztuk i 2 czujniki parkowania Kuźwa Banan gdzie Ty parkujesz? Wcześniej w Poznaniu pod blokiem a teraz we Wrześni też pod blokiem - takie ryzyko Kościuszki? nie będę ujawniał gdzie bo pozbedę się jeszcze innych rzeczy - wysłałem ci PW
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 pogoda nie sprzyja za oknem. ale fo fotek koncowych to trzeba bedzie letnie kołą zarzucić
Rekomendowane odpowiedzi