Bart-S Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam, jestem z okolic Gniezna-Wągrowca, chętnie bym przybył na jakiegoś spota, popatrzeć na wasze gabloty i pogadać. Moja A4 to seria, ale dość konkretnie wyposażona. Jest już jakaś data kolejnego spotu ? Daty niestety nie ma - coś ostatnio ciężko nam się zgrać Obserwuj wątek - z pewnością wkrótce jakieś dane się pojawią ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- fotki auta na FB Banana milk shake project final chapter | Facebook Autko jeszcze w VC? Jutro lecę z rańca na Pn - może uda mi się wlecieć na fajkę
slo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trzeba uważać żeby ktoś banana nie zjadł Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip A ja niestety nie dam rady wlecieć jutro, odwołali mi zajęcia bo coś tam. Ale można by się z Gwertym jakoś indziej umówić na sesyjkę
Gwerty Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trzeba uważać żeby ktoś banana nie zjadł Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip A ja niestety nie dam rady wlecieć jutro, odwołali mi zajęcia bo coś tam. Ale można by się z Gwertym jakoś indziej umówić na sesyjkę chetnie. tylko nie wczesniej jak sobota. ewentualnie w niedziele spota mozna zrobić.
Bart-S Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trzeba uważać żeby ktoś banana nie zjadł Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip A ja niestety nie dam rady wlecieć jutro, odwołali mi zajęcia bo coś tam. Ale można by się z Gwertym jakoś indziej umówić na sesyjkę chetnie. tylko nie wczesniej jak sobota. ewentualnie w niedziele spota mozna zrobić. Yebany chce się pochwalić Ale jest czym
slo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ogłoszenia parafialne: kto mi pomoże założyć FMIC do mojego paździocha ? oczywiście nie za darmo.
Bart-S Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ogłoszenia parafialne: kto mi pomoże założyć FMIC do mojego paździocha ? oczywiście nie za darmo. Pogadaj z Musą i może ogarnie Ci całość za jednym razem.
slo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bartek, gdybym miał garaż to mógłbym sam w spokoju podłubać. A tak nie mam gdzie, dlatego się pytam o ewentualną pomoc.
variocustoms Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Slo, zrobię fotki w terenie, obcykałem miejscówkę Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Madbar Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Slo, zrobię fotki w terenie, obcykałem miejscówkęVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Vario, Gwertolot jeszcze w VC, czy już zabrany? Bo może bym się dziś przedarł przez Poznań i zaglądnął??
variocustoms Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bartek, auto się grzeje u mnie cały czas
Gwerty Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 chetnie bym go odebrał już. byłem przygotowany w tamtym tygodniu. a ten mam zawalonyi nie mam kiedy nawet sie urwac. postaram sie być w piątek bedziemy jeszcze w kontakcie telefonicznym
Madbar Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bartek, auto się grzeje u mnie cały czas Od której jesteś w VC?
blind1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 doberek z rana ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- vario pieknie wyglada ta biala a4, kawal dobrej roboty
blind1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ona nie jest biała sugerujesz poglebienie wady wzroku
benoos Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Widziałem gdzieś buty pomalowane PlastiDipem, podobają mi się kolory Blaze, Vario powiedz czy nadaje się to do pomalowania kasku i np. spodni narciarskich? Będzie elastyczne i wytrzyma przy ewentualnej wywrotce?
Maxcudo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja też myślę, żeby kask narciarski dipem trzepnąć
variocustoms Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 co do spodni to głowy nie daję, a kask będę robił ale rowerowy przezroczystym matem
Rekomendowane odpowiedzi