Bart-S Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Mój znajomy siedzi w Norwegii i mówił, że jest tam tak jak mówisz, ludzie mają zupełnie inne podejście do pracy niż w Polsce, drogo jak nie wiem co (piwko w sklepie jakieś 20 złoty) i tak samo mówił, że Norwegowie dziwili się że za tyle można wyżyć, ile on mówił że zarabiał w Polsce. Swego czasu przymierzał się do kupna samochodu i jak powiedział Norwegom, że kupuje używane auto to patrzyli na niego jak na kogoś z innej planety, podobno tam praktycznie nie ma czegoś takiego jak używane samochody i komisy. Pozdro dla Ciebie To prawda, na ulicach same nowe Audi, Volvo, Toyty, VW, BMW - nie widzę praktycznie wcale francuzów... I tak wmawiają mi, że tutaj są słabe auta i jak chcę oglądnąć porządne fury to mam odwiedzić np. Sztokholm. Na ulicy czuję się jak w salonie Audi... W garażu hotelowym mam najgorsze auto
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Arek ja mam Vag-a jakby co no będę musiał podjechać do Ciebie piątek sobote mam wolną
Qbazulu Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się
danielo Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Mój znajomy siedzi w Norwegii i mówił, że jest tam tak jak mówisz, ludzie mają zupełnie inne podejście do pracy niż w Polsce, drogo jak nie wiem co (piwko w sklepie jakieś 20 złoty) i tak samo mówił, że Norwegowie dziwili się że za tyle można wyżyć, ile on mówił że zarabiał w Polsce. Swego czasu przymierzał się do kupna samochodu i jak powiedział Norwegom, że kupuje używane auto to patrzyli na niego jak na kogoś z innej planety, podobno tam praktycznie nie ma czegoś takiego jak używane samochody i komisy. Pozdro dla Ciebie To prawda, na ulicach same nowe Audi, Volvo, Toyty, VW, BMW - nie widzę praktycznie wcale francuzów... I tak wmawiają mi, że tutaj są słabe auta i jak chcę oglądnąć porządne fury to mam odwiedzić np. Sztokholm. Na ulicy czuję się jak w salonie Audi... W garażu hotelowym mam najgorsze auto Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta
Bart-S Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się Hehe nieee, wolę moje 9 letnie A4 ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta A tu odwrotnie - raj. Nie ma czegoś takiego jak akcyza 20% na auto o większej pojemności. Tutaj dowalają podatek jak jeździsz czym starszym niż 2007. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ...generalnie na parkingu Gestampu (pracowniczym) same wypasione furki (bardzo dużo A4, A5). Więc jak widać nie tylko management się buja ale i "zwykły robol" też Jeśli przyjadę tu znów to pomyślę czy sobie nie dopłacić z własnej kieszeni i nie wynająć B8 albo C7.
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się Hehe nieee, wolę moje 9 letnie A4 ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta A tu odwrotnie - raj. Nie ma czegoś takiego jak akcyza 20% na auto o większej pojemności. Tutaj dowalają podatek jak jeździsz czym starszym niż 2007. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ...generalnie na parkingu Gestampu (pracowniczym) same wypasione furki (bardzo dużo A4, A5). Więc jak widać nie tylko management się buja ale i "zwykły robol" też Jeśli przyjadę tu znów to pomyślę czy sobie nie dopłacić z własnej kieszeni i nie wynająć B8 albo C7. wyślij nam pocztówkę
Bart-S Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się Hehe nieee, wolę moje 9 letnie A4 ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta A tu odwrotnie - raj. Nie ma czegoś takiego jak akcyza 20% na auto o większej pojemności. Tutaj dowalają podatek jak jeździsz czym starszym niż 2007. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ...generalnie na parkingu Gestampu (pracowniczym) same wypasione furki (bardzo dużo A4, A5). Więc jak widać nie tylko management się buja ale i "zwykły robol" też Jeśli przyjadę tu znów to pomyślę czy sobie nie dopłacić z własnej kieszeni i nie wynająć B8 albo C7. wyślij nam pocztówkę Chyba oszalałeś - za ich pocztówkę mógłbyś sobie zderzak kupić Jutro Wam coś narysuję w Paint-cie
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się Hehe nieee, wolę moje 9 letnie A4 ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta A tu odwrotnie - raj. Nie ma czegoś takiego jak akcyza 20% na auto o większej pojemności. Tutaj dowalają podatek jak jeździsz czym starszym niż 2007. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ...generalnie na parkingu Gestampu (pracowniczym) same wypasione furki (bardzo dużo A4, A5). Więc jak widać nie tylko management się buja ale i "zwykły robol" też Jeśli przyjadę tu znów to pomyślę czy sobie nie dopłacić z własnej kieszeni i nie wynająć B8 albo C7. wyślij nam pocztówkę Chyba oszalałeś - za ich pocztówkę mógłbyś sobie zderzak kupić Jutro Wam coś narysuję w Paint-cie narysuj ale musisz się skupić i zrobić to idealnie żeby fuszery nie było miliony ludzi to będzie oglądać
Bart-S Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się Hehe nieee, wolę moje 9 letnie A4 ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta A tu odwrotnie - raj. Nie ma czegoś takiego jak akcyza 20% na auto o większej pojemności. Tutaj dowalają podatek jak jeździsz czym starszym niż 2007. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ...generalnie na parkingu Gestampu (pracowniczym) same wypasione furki (bardzo dużo A4, A5). Więc jak widać nie tylko management się buja ale i "zwykły robol" też Jeśli przyjadę tu znów to pomyślę czy sobie nie dopłacić z własnej kieszeni i nie wynająć B8 albo C7. wyślij nam pocztówkę Chyba oszalałeś - za ich pocztówkę mógłbyś sobie zderzak kupić Jutro Wam coś narysuję w Paint-cie narysuj ale musisz się skupić i zrobić to idealnie żeby fuszery nie było miliony ludzi to będzie oglądać Żeby mi nie wyszły gacie jak w wątku slo
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Zobacz Bartek czy Yariski nie da się w kieszeni przemycić 3ym się Hehe nieee, wolę moje 9 letnie A4 ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ja mieszkałem kilka lat w Danii zapraszam tam podziwiać motoryzację gorsze padaki jeżdzą niż u nas,a to ze względu na 170% podatek od auta A tu odwrotnie - raj. Nie ma czegoś takiego jak akcyza 20% na auto o większej pojemności. Tutaj dowalają podatek jak jeździsz czym starszym niż 2007. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ...generalnie na parkingu Gestampu (pracowniczym) same wypasione furki (bardzo dużo A4, A5). Więc jak widać nie tylko management się buja ale i "zwykły robol" też Jeśli przyjadę tu znów to pomyślę czy sobie nie dopłacić z własnej kieszeni i nie wynająć B8 albo C7. wyślij nam pocztówkę Chyba oszalałeś - za ich pocztówkę mógłbyś sobie zderzak kupić Jutro Wam coś narysuję w Paint-cie narysuj ale musisz się skupić i zrobić to idealnie żeby fuszery nie było miliony ludzi to będzie oglądać Żeby mi nie wyszły gacie jak w wątku slo to była kierownica Bartku
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 nie to były stringi z logo audi Slo pisał ze to wzór dla Bartka ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Bartek zdradziłeś nas :thumbdown:miałeś z nami nakręcić teledysk itp a wybrałeś kontrakt z ABBA
niestandardowy Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 czytam calosc i sie niezle usmialem szczegolnie z pocztowki ... za polski zderzak ...
Banan Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Arek jakby co w piątek do 13 i w sobotę po 14 mam czas
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Arek jakby co w piątek do 13 i w sobotę po 14 mam czas Michał ok ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- czytam calosc i sie niezle usmialem szczegolnie z pocztowki ... za polski zderzak ... u nas zawsze jest radośnie
Arkadiush Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 caly czas sledze watek tutaj wszystko może się zdarzyć
slo Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 czy ktoś tu podważa moje umiejętności paintowe ?
Rekomendowane odpowiedzi