Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 nie wiem, na księżyc nie chodzi mi o kaczynskich [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 23:52_________________________________________________Dobranoc Mlody
Pepin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 jak będziesz w tak szybkim tempie podnosił stawki za cwaniactwo to do lutego uzbierasz na B8 albo my uzbieramy na jakiegoś Iwana, ktory łamie ręce i nogi naciągaczom
fantastic Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 witojcie ! ja to wcoraj panocki spac posedlem - niema lekko dzis do pracy juz na 7:00 w srodku nocy musialem wstac. Helo Yelo ! hyhy czlowiek czasem nawet nie czuje ze mu sie rymuje hyhy doszedly te moje dane do ciebie ?
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 siemka dzieki za spocik chlopaki i dzieki Marcin za VAGowanko jak znajdziesz chwilke to zabacz tabelke z tym katem wtrysku... a co do tej dziewczyny co madas przyprowadzil to nawet jej nie widzialem wiec tez foto poprosze i wtedy dam znac czy mam cos przeciwko prosze bardzo. nieobecni traca :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 09:48_________________________________________________ wianko hej Pawlik
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 siema Adamo siema Tomo 25.01 uda Ci się być ?? strasznie sie nabijali z mojego driftu ...na zawody chca mnie dać ...jakieś tam mistrzostwa polski
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 siema Tomo 25.01 uda Ci się być ?? strasznie sie nabijali z mojego driftu ...na zawody chca mnie dać ...jakieś tam mistrzostwa polski a mówiłem ,żeby się zdecydować jak Pawel chciał załatwić nam szkołę jazdy , to nie bylo chetnych.
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 witanko hej Pawlik ...dotarłeś wczoraj na chwile ? [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 10:16_________________________________________________ja jestem chętny na wszelkie propozycje kształenia umiejętności jak i wszelkiego rodzaju spoty i zloty....przecież wiesz
nike21 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 czesc wszystkim jak tam nastroje w poniedzialkowy poranek??
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a dziękuje u mnie akurat dobry nastrój a jak u Ciebie??
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 czesc wszystkim jak tam nastroje w poniedzialkowy poranek?? cześć, nastrój u mnie dobry, szkoda tylko że tak szybko sie zmyliśmy do kalisza a i tak na światełko nie zdążyliśmy a jak twój nastrój dzisiaj?
nike21 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 tez w miare ok... tylko jak zwykle nie wyspany jestem... dzisiaj do porannej kawy wcinam snickersa
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 tez w miare ok... tylko jak zwykle nie wyspany jestem... dzisiaj do porannej kawy wcinam snickersa napisz że pijesz kawe a reszta to wiadoma sprawa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi