Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 :slina:AUDI RS4 Line NAVI DVD Xenon QUATTRO!JEDYNA W PL! (3337796137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bartek coś dla Ciebie AUDI RS4 B7 4.2 FSI PHANTOM BLACK PERFEKCJYJNY (3331968997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Oferta - Audi RS4 - Sprzedam bardzo szybkie Audi Rs4 v8 w najpiękniejszym kolorze. Samochód serwisowany tylko w aso w perfekcyjnym stanie jakby wyjecha Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Oferta - Audi RS4 - KONTAKT: Konrad Kłos tel. 505 175 912 KONTAKT: Grzegorz Dmochowski 505 179 228 Audi RS4 quattro Stan Idealny 4,2 420KM półr Oferta - Audi RS4 Oferta - Audi RS4 - Audi RS4 420KM, manualna 6 biegowa, 0-100 4.6sek, V-max 280, piękny czerwony kolor, na żywo dużo lepiej wygląda jak na zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Siema:decayed: Bartku Przylacze sie do ankiety i wybralbym w nastepujacej kolejnosci: Bialy Avus Niebieski Autko na przelocie, z zaslepionym Egr zbiera sie duzo lzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Arek, mój Ford jest do sprzedania za 36 brutto na pełną fakturę VAT, + kilka rzeczy tzn. dodatkowe felgi 17'', tylna pokrywa klapy do zamontowania, dodatkowy grill z wersji SVT Lighting, zostawiam radio z DVD Pioneer 3100 z pilotem i oryginalnym Bluetoothem itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tu kilka znalazłem co sądzicie ? Oferta - Jeep Grand Cherokee - >>> TELEFON DO SPRZEDAWCY W RAZIE PYTAŃ - ZAMIANY - 886-164-033 - DZWOŃ!!! >>> DO SPRZEDAŻY WYSTAWIONO JEEPA GRAND CHEROKEE II FL Oferta - Jeep Grand Cherokee - Witam państwa Auto posiadam od dwóch lat kupiłem je w Polsce jestem drugim włascicielem w kraju Instalacja gazowa wtryskowa wło Oferta - Mercedes-Benz ML 430 - WITAMY!!!! Mamy dzisiaj do zaoferowania auto świeże od pierwszego właściciela, 200% bezwypadkowe -jak nowe, możliwość pomiaru l Oferta - Mercedes-Benz ML 230 - Sprzedam Mercedesa ML230, sprowadzony w zeszłym roku z Niemiec od osoby prywatnej. Zaraz po zakupie założona dobra instalacja gazowa DODGE DURANGO 4,7 PLUS NOWA INSTALACJA STAG (3325179112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Oferta - Kia Sportage - Data produkcji - 2004 r., pierwsza rejestracja - 05.2005 r. Auto w dobrym stanie technicznym. Pierwszy właściciel, kupione w salonie, Mercedes ML320 2001 bezwypadkowy 7 osób (3335156022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Arek, mój Ford jest do sprzedania za 36 brutto na pełną fakturę VAT, + kilka rzeczy tzn. dodatkowe felgi 17'', tylna pokrywa klapy do zamontowania, dodatkowy grill z wersji SVT Lighting, zostawiam radio z DVD Pioneer 3100 zpilotem i oryginalnym Bluetoothem itp. itd. wiem Vario wspomniałeś kiedyś ale poszukuje kuzynka do 30 tys:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 no to dla kuzynki może być za duże, ale Durango jest tylko ciutkę mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 no to dla kuzynki może być za duże, ale Durango jest tylko ciutkę mniejsze ok:wink:ja tylko znalazłem takie przykładowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 u mnie jeździ taka RS6 w takim kolorze MIsano chyba albo bardziej krwisty Misano na fotkach i na żywo wygląda zupełnie inaczej - jeśli krwisty to raczej Misano właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 u mnie jeździ taka RS6 w takim kolorze MIsano chyba albo bardziej krwisty Misano na fotkach i na żywo wygląda zupełnie inaczej - jeśli krwisty to raczej Misano właśnie. no taka czerwień krwista ale miodzio słuchać ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 merce bleee Pierwszy dżip jest fajny, z tego co podesłałes jeszcze kije bym brał pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 :slina:AUDI RS4 Line NAVI DVD Xenon QUATTRO!JEDYNA W PL! (3337796137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Bartek coś dla Ciebie Cycku - to jest 2L ...a resztę znam już na pamięć Niektóre to niezłe wyjeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 merce bleee Pierwszy dżip jest fajny, z tego co podesłałes jeszcze kije bym brał pod uwage jeszcze gdzieś miałem Toyotke ae ucieka mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 mój obiekt westchnień od kiedy pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 mam Oferta - Toyota RAV-4 - Witam! Mam do zaoferowania naprawdę bardzo ładną Toyotę Rav-4 2.0 benz + LPG z 2000 roku! Samochód bardzo zadbany w prawie ide ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- mój obiekt westchnień od kiedy pamiętam http://static.cargurus.com/images/site/2008/07/31/14/54/1994_toyota_4runner-pic-463.jpeg to mówisz że sprzedajesz audi dla tego ? ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- :slina:AUDI RS4 Line NAVI DVD Xenon QUATTRO!JEDYNA W PL! (3337796137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Bartek coś dla Ciebie Cycku - to jest 2L kolor ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ravka fajna dla kobitki. Co do 4runnera.. średnio raz na miesiąc mam taką myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty: Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Siema:decayed:Bartku Przylacze sie do ankiety i wybralbym w nastepujacej kolejnosci: Bialy Avus Niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ravka fajna dla kobitki.Co do 4runnera.. średnio raz na miesiąc mam taką myśl no Ravka dla kuzynki tylko ciekawe jak z kosztami utrzymania itp:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce ja siebie widze w tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Arek, RAVkę chyba ma Tomeks od nas z klubu do sprzedania, napisz do niego PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce ta jest piekna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi