slo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 tak ma być jak schłodzi to się wyłącza a im mniejsze obroty dmuchawy tym mniej zasysanego ciepłego powietrza z dworu---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- Panowie Panowie, jest sprawa jedna jeszcze, o której chciałem wspomnieć... mianowicie od kupna b6-stki, nie działają mi z tyłu głośniki i suboferek w bagażniku. Czytałem, że często to uszkodzony wzmacniacz, ale wyciągłem, kolega mi go sprawdzał i stwierdził, że jest ok, jaki inny powód może być, ew. jesteście mi to w stanie sprawdzić na najbliższym spocie? ) a jakie radio masz? dzisiaj już nie dam rady z kablem. możemy w poniedziałek się styknąć
niestandardowy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Panowie Panowie, jest sprawa jedna jeszcze, o której chciałem wspomnieć... mianowicie od kupna b6-stki, nie działają mi z tyłu głośniki i suboferek w bagażniku. Czytałem, że często to uszkodzony wzmacniacz, ale wyciągłem, kolega mi go sprawdzał i stwierdził, że jest ok, jaki inny powód może być, ew. jesteście mi to w stanie sprawdzić na najbliższym spocie? ) Zacznij od sprawdzenia czy wzmak dostaje zasilanie (pin 1 w kostce wzmaka). ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- Kurde... 21:00 a tu się nic nie dzieje Bo na razie czytaja...
variocustoms Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Niestandardowy, w ten wtorek Siema, Benoos miło było poznać Na VAG evencie niezłe bryczki się zjechały
Banan Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no mi dopiero za tydzień zaczynają się wakacje....i po paru dniach niestety się kończą ale w planach jest wygrzewanie tyłka nad morzem więc
variocustoms Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Pepin, ta oferta to raczej przepolerowanie mleczkiem i zostawienie pełno hologramów, nikt kto to dobrze robi nie wieźmie tak śmiesznej kwoty np. za R8
skubiii89 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 chłopaki weźcie sie za jakąś robote a nie tylko te posty ślecie od rana jest tyle napisane ze do 2 nie ogarnę ps. kiedy jakis spot? ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- ps 2 http://img191.imageshack.us/img191/2378/h4b.gif jeździła kobieta
niestandardowy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 z tego co wiem byl plan na niedziele ze spotem... czas aby ktos liste zapuscil...
variocustoms Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ja pisałem o możliwości spota na Hlonda bo jest pokaz super furek z Gran Tourismo Polonia, ok 15 się pokazy zaczynają
niestandardowy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 vario, ja jestem na tak... moze inaczej bede na ul. hlonda okolo 16...
Szymanek31 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 fatboy500 - radio concert II Bart-S - zebym jeszcze wiedzial jak i mial czym dlatego pisalem, czy na spocie byscie mi nie pomogli tego rozkminic
Bart-S Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 fatboy500 - radio concert II Bart-S - zebym jeszcze wiedzial jak i mial czym dlatego pisalem, czy na spocie byscie mi nie pomogli tego rozkminic Miernikiem - na spocie ktoś Ci ogarnie...
farmer91 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 a może ustawić się na jakąś konkretną godzinę w jakims innym miejscu po GT? np plaza albo malta? bo na GT to trudno będzie się znaleźć raczej... P.S. dwa lata temu bylem na GT jak było na Baraniaka koło malty, ale w zeszłym roku nie byłem na Hlonda, i teraz mam rozkmine gdzie tu można auto zostawic jak przyjadę?
Arkadiush Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Arek znowu sklaksonowany zostałeś przynajmniej wiem że jedziesz
slo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 vario jutro ok 13 jestesmy w Żerkowie. Biorę baterie piwska:D
variocustoms Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 SLO czekam co do Hlonda to najlepiej w okolicy Smolnej zaparkować albo na Orlenie na obwodnicy, znaleźć się można łatwo, trzeba tylko azymut obrać, np. skrzyżowanie Smolna/Hlonda, tam jest dobry punkt widokowy
Rekomendowane odpowiedzi