Arkadiush Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Panie i Panowie:decayed: ....ale tęsknię za rezaniem Witam ja mam do rezania chcesz pomóc? Tylko musiałbyś podjechać po mnie... Ale do Ciebie lepiej Wysłane z mojego ST26i
Arkadiush Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 zaraz padny na pysk byłeś dziś u mnie ? bo tak widziałem towar i tak o
Pepin Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Bartek, dobrze sie sklada bo klimatronik od siemiana doszedl Możesz podjechać w sobotę po południu/wieczorem. Przywieziesz moją getriebe w tą sobotę to chyab andrzejki .. będzie impreza w kanale czy dajesz w kanał ? btw. ktoś ostatnio miał wątpliwość co do nagrań i użycia jako dowód w sprawie "Ściągnij okulary, to ci przyp***". Policja postawi zarzuty kierowcy BMW - TVN24
rosool88 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Arek byłem u was dziś, dowalili mi 29 faktur i ledwo na 16 wróciłem a wyjeżdżałem koło 8 Karolu widziałem to jakoś w zeszłym tygodniu, ktoś nawet wrzucił do sieci fotkę z rejestracją jak stał na parkingu zajmując chyba 2 miejsca dla inwalidy:facepalm:
niestandardowy Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Pany, laptop mi siadl, macie jakiegos dobrego magika od naprawy komputerow?
variocustoms Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 A co się stało z lapkiem? Wyklepane na Variofonie
blind1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 doberek ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- czemu nie mogę wklejać emotkow ?
Maxcudo Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Musisz wejść w "ustawienia ogólne" i tam zmienić na tryb zaawansowany czy jakoś tak
variocustoms Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Siema Madas Wyklepane na Variofonie
Szymanek31 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 witam serdecznie Panowie;) ktos z was ogarnia car audio bo pytanko mam ;D
niestandardowy Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 A co się stało z lapkiem?Wyklepane na Variofonie Zalaczy sie i po chwili wylaczy, zalaczy sie na niwo ale przez tryb awaryjnu. moze wgranie na nowo systemu pomoze... ---------- Post dopisany at 07:31 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ---------- doberek---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- czemu nie mogę wklejać emotkow ? Mialem tak po dluzszej nieobecnosci na forum. napisalem do PREZESA zmienil mi cos w uprawnieniach i jest si. sam nie wiedzial dlaczego tak sie stalo
Madbar Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pany, laptop mi siadl, macie jakiegos dobrego magika od naprawy komputerow? Najlepszy jest Pepin... ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- O widzę, że stara gwardia zagląda na wątek. :hi:Wojtek, Adam i Piotrek. Wieki całe was nie widziałem
Piechol Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ano, roboty dużo ostatnimi czasy jakoś może jakiś spot w niedziele? tylko nie wiem czy dojadę furą po andrzejkach...
jaguś Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam Ktoś ogarniał montaż Tip w 1.8t troszkę pomocy by się przydało......
Rekomendowane odpowiedzi