Arkadiush Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 Panowie to jak z sobotą ? robimy coś ?
miedzikos Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Arkadio, w sobote pasi, jednak imprezka jest w nd
Arkadiush Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 Arkadio, w sobote pasi, jednak imprezka jest w nd No to pasi :decayed:Kuba miał wejść Rosół itp także czekamy:decayed:
Pepin Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 kto ma czarna B6 komi z ciemnymi szybami PZxxxxx - upolowałem w poniedziałek w okolicach Politechniki i dalej do centrum przez most Rocha ?
niestandardowy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Karol... Bart-s by Ci napisal... : AWANT kochany AWANT Panowie...
Labiel Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jakieś szczegóły odnośnie tych kręgli?
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jakieś szczegóły odnośnie tych kręgli? No najpierw niech Ekipa się zbierze :0 wtępnie Miedzik Niestandardowy rosół Qubazulu on miał dzwonić do Madasa Pepina itp ale nie wiem i trzeba by było w sumie zorganizować to dziś i zadzwonić do jakieś kręgielni i oczywiście zamówić na ileś tor chyba że inne propozycja ?
Labiel Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja wstępny plan mam taki aby na ten weekend zostać w Poz ale to jeszcze nie jest pewne więc może też bym się wybrał.
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja wstępny plan mam taki aby na ten weekend zostać w Poz ale to jeszcze nie jest pewne więc może też bym się wybrał. kontakt masz jak coś :naughty:oczywiście z Paniami wychodzimy
Labiel Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja wstępny plan mam taki aby na ten weekend zostać w Poz ale to jeszcze nie jest pewne więc może też bym się wybrał. kontakt masz jak coś :naughty:oczywiście z Paniami wychodzimy No ba, a ty myślisz że samego by mnie puściła?
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja wstępny plan mam taki aby na ten weekend zostać w Poz ale to jeszcze nie jest pewne więc może też bym się wybrał. kontakt masz jak coś :naughty:oczywiście z Paniami wychodzimy No ba, a ty myślisz że samego by mnie puściła? hah to masz kierowce przynajmniej
Labiel Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja wstępny plan mam taki aby na ten weekend zostać w Poz ale to jeszcze nie jest pewne więc może też bym się wybrał. kontakt masz jak coś :naughty:oczywiście z Paniami wychodzimy No ba, a ty myślisz że samego by mnie puściła? hah to masz kierowce przynajmniej Haha a kto by dał jej prowadzić
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja wstępny plan mam taki aby na ten weekend zostać w Poz ale to jeszcze nie jest pewne więc może też bym się wybrał. kontakt masz jak coś :naughty:oczywiście z Paniami wychodzimy No ba, a ty myślisz że samego by mnie puściła? hah to masz kierowce przynajmniej Haha a kto by dał jej prowadzić czyli autobusem wracacie
niestandardowy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Arek pisz do gwertego moze tez sie skusi...
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Arek pisz do gwertego moze tez sie skusi... dzwoniłem ale nie odbiera także piszemy Bartek a Ty i Gosia ? ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ---------- Grzesiu 50/50 bo lipnie z czasem ma ---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ---------- Cennik
Pepin Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Karol... Bart-s by Ci napisal... : AWANT kochany AWANT Panowie... brytfanna to brytfanna ... nawet jeśli w B5 wyszedł lepszy współczynnik oporu powietrza niż w sedanie no i doskonale nadaje sie do wożenia makulatury dzieciom do szkoły https://lh5.googleusercontent.com/-UjWBv5P0EHY/UjvxrXs9eEI/AAAAAAAAB4o/vix40VFEPZc/w640-h480-no/20130920_074828.jpg
Rekomendowane odpowiedzi