Sivy86 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja osobiście jestem zadowolony z tego. Kumplowi to zrobiłem w Octavi to myślał ze ma nową szybe;-) Musze sobie to zrobić ale nie mam gdzie. Chciałbym żeby jakiś spec tez na ten temat się wypowiedział np Vario;-) Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Używam Car Pro FlyBy30 ew. Rain Clear z Glass Science, ale dobrze się też sprawuje Shiny Garage Buff Up Exterior Sealant (powinienem mieć na stanie), do lakieru i do szyb, na szybach działa jak niewidzialna wycieraczka ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- Mateogda, auto z tego co widzę stoi w komisie "cwaniaczków" w Paczkowie, trzeba by dokładnie prześwietlić to auto pod każdym względem ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- teraz widzę, często auto widziałem pod domem, wydawało mi się na lekko zmęczone, poznałem po naklejce ASA muszę wieczorem zerknąć czy nie stoi gdzieś pod blokiem ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- wklejki S-line a chyba z S-line'a nie ma nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 kurcze perfekcyjne jest to a5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dosyć lajtowe softy mają, Patrox swoje 3.0 na ponad 350 KM wykręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Vario, to zawitam niebawem wyslane z niestandardowego s4 active Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 środa/czwartek może mnie nie być, dzwoń wcześniej jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzięki Vario, nie pocieszyłeś mnie, ale z drugiej strony nie ma co się napalać za tą kasę to słabo w B7. Mam rodzinę w Poznaniu, więc chłopaki podjadą to obejrzeć, zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ostrożnie patrzę na te furki z komisów, niemniej widziałem kilka razy auto na żywo i jakoś mnie nie ujęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam...Mam prośbę, jak ktoś zna: Audi A4 33300.00 PLN. - otoMoto.pl Poproszę PW. Potwierdzam - logo S line na listwach to lipa. Nadwozie jest standardowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak tam Majster ? kiedy noworoczna wódka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak tam Majster ? kiedy noworoczna wódka ? Emm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ... No Hej! Przepraszam wszystkich do których się nie odezwałem ale z dnia na dzień latanie w robocie i inne obowiązki póki co jeszcze "poza małżeńskie " ,masakra brak czasu ... nawet nie miałem kiedy zaglądać, czy coś ważnego przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema Slo dasz radę w czwartek gtra popstrykać u Pachury? Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak tam Majster ? kiedy noworoczna wódka ? Emm.... Przyjade niespodziewanie ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- Ciebie widziałem na orlenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 SiemaSlo dasz radę w czwartek gtra popstrykać u Pachury? Wyklepane na Variofonie Widzialem to na zywca. Jest idealne auto... juz wiem kiedy do Ciebie zawitam wyslane z niestandardowego s4 active Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi