tomii Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam jesli mozna to pojawie sie na nastepnym mam teraz maly problem ale jak sie ogarne to z ciekawosci pojawie sie na nastepnym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 szymanek, mam gdzies podobne zdjecie co rezaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Hehe no zderzak wymiana była:p dokładka;pwiększość widzę Bartka garaż odwiedziło;p Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 garaz jak garaz, ja zajmowalem takze cale podworko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Haha to było ostro;p mam nadzieje ze tez nie raz zajmę:-D Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 garaz jak garaz, ja zajmowalem takze cale podworko Bo Ty robiłeś wymianę wszystkiego co się dało Powitać z rana :hi:to jaka ekipa dziś na spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 no ja się pojawię pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 ja się też postaram, ale nie obiecuje :/ Mam bardzo dynamiczne plany które ciągle się zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja nie wiem, dopiero do chaty zjechałem z uczelni bo mi się przedłużyły zajęcia... A praktycznie zaraz powinienem wyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 doberek niedlugo wyruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 dopiero do chaty dotarłem. Slo byłeś na targach??? wiary w h... i nie wygrałem obrączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki za spot rezacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 dopiero spota skończyliśmy:decayed: dzięki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 dzieki wszystkim za spota, moze nastepny z kawka na gorze? ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- dopiero spota skończyliśmy:decayed: fakt, troche trwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To spoty jeszcze istnieją.....jakieś nowe twarze czy nadal stara dobra ekipa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Właśnie dojechałem do domu, po drodze zaliczyłem taką śnieżyce, że wycieraczki nie dawały rady. Miło było poznać, fajnie się gadało. Do miłego... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Po spocie wstąpiłem do kobiety. Posiedziałem z pół godziny a tu lekkie zdziwko jak trzeba było auto odśnieżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To spoty jeszcze istnieją.....jakieś nowe twarze czy nadal stara dobra ekipa.... wpadł byś czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Po spocie wstąpiłem do kobiety. Posiedziałem z pół godziny a tu lekkie zdziwko jak trzeba było auto odśnieżać Aż tak padało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi