Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem musze cos wyczaic - ma byc dobrze i w miare szybko. Jak mozesz to skiknij sie. W zderzaku jest mala dziura za tablica rej i to trzeba pokleic

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Slo mój sąsiad klei zderzaki - mi pokleił dokładkę , nie mam tel. musiałbym podejść ale z terminami nie powinno byc problemów. Jest jeszcze gość na działkach za wieżą ciśnień - może to ten dziadzia?

Dokładnie to ten sam.

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Barts, cvt przy hamowaniu sie wysprzegla, wrzuca na luz czy hamuje silnikiem? Na 99% hamuje ale wole sie spytac :)

Opublikowano
Przestało mi grzać siedzisko fotela, plecy grzeją, a nawet parzą, błędów w HVACu nie ma.

Jako jedna z opcji szukam panelu klimatronika B6/B7 na test pożyczyć ... ktoś może coś ma?

Klima Karolu nie będzie miała nic do tego - obwód grzania jest jeden (maty są ze sobą zmostkowane). Oparcie Ci teraz napieprza bo cały prąd idzie w ten konkrenty obwód - da się naprawić ale musisz wywalić fotel i zdjąć tapicerkę siedziska.

czyli jeszcze mogę sprawdzić kostki pod fotelem, ale raczej nastawić się na rozbieranie fotela ... hmm pogoda ku temu sprzyjająca, masz grzany garaż :P ?

A czujnik temperatury jest tylko w siedzisku - bo inaczej odłączył by zasilanie.

Opublikowano
Barts, cvt przy hamowaniu sie wysprzegla, wrzuca na luz czy hamuje silnikiem? Na 99% hamuje ale wole sie spytac :)

Hamuje silnikiem jak puścisz hamulec. Wysprzęglenie jak gwałtowne hamowanie (względnie mikropoślizg).

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ----------

Przestało mi grzać siedzisko fotela, plecy grzeją, a nawet parzą, błędów w HVACu nie ma.

Jako jedna z opcji szukam panelu klimatronika B6/B7 na test pożyczyć ... ktoś może coś ma?

Klima Karolu nie będzie miała nic do tego - obwód grzania jest jeden (maty są ze sobą zmostkowane). Oparcie Ci teraz napieprza bo cały prąd idzie w ten konkrenty obwód - da się naprawić ale musisz wywalić fotel i zdjąć tapicerkę siedziska.

czyli jeszcze mogę sprawdzić kostki pod fotelem, ale raczej nastawić się na rozbieranie fotela ... hmm pogoda ku temu sprzyjająca, masz grzany garaż :P ?

A czujnik temperatury jest tylko w siedzisku - bo inaczej odłączył by zasilanie.

Czujnik jest w siedzisku. Garaż niestety zajęty - dam znać jak 2.5TDI wyjedzie (chociaż w piątek już znów coś wjeżdża).

Opublikowano

Hamuje silnikiem jak puścisz hamulec. Wysprzęglenie jak gwałtowne hamowanie (względnie mikropoślizg).

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ----------

Czujnik jest w siedzisku. Garaż niestety zajęty - dam znać jak 2.5TDI wyjedzie (chociaż w piątek już znów coś wjeżdża).

w Poz jakis garaż bym miał ... ale potrzeba kogoś kto juz fotel po omacku wyciąga i rozbiera ;)

byłem jeszcze sprawdzić .. kanał 20 i sterowanie ogrzewaniem od 0 do 100% działa, czujnik też coś sczytuje .. ale to pewnie moja temperatura podgrzewa siedzisko ;)

a co ewentualnie musiałbym kupować do naprawy ?

no i chyba prawe podgrzewanie lustra się wysrało (KUPIĘ WKŁAD) :)

Opublikowano

o to właśnie mi chodziło co się staje jak zaczyna działać ABS

Opublikowano

o to właśnie mi chodziło co się staje jak zaczyna działać ABS

Rozłącza sprzęgło.

Opublikowano

czołem:hi:

Opublikowano
Nie wiem musze cos wyczaic - ma byc dobrze i w miare szybko. Jak mozesz to skiknij sie. W zderzaku jest mala dziura za tablica rej i to trzeba pokleic

Musiałbyś po prostu zderzak przywieźć i zostawić - ale jak będę miał moment to podejdę po telefon , a w razie czego kiedy mógłbyś ten zderzak dostarczyć?

Mi dokładkę pokleił w 3 godziny - zdjąłem zderzak i zaniosłem na plecach :decayed: zapłaciłem 20 albo 30 zł a na Allegro dokładka poliftowa 150 zł :facepalm:

Opublikowano
szukam wkłądów .. i znalazłem fotochromy za 270 - nie wiem czy drogo ale może ktoś szuka

szkło wkład lusterka prawy lewy grzany fotochrom audi a4 b6 b7 8e0 Legnica ? Tablica.pl

Toż to za 250/300zł to masz lusterko w full opcji w komplecie ze szkłem :wink:

Opublikowano

Aktualizacja listy obecności:

1. Bart-S

2. Gwerty

3. Miedzik

4. slo

5. MADAS

6. niestandardowy

7. Rometer

8. emil899

9. Maciej 6001

10. rosool88(tak na 90 %)

11. Piechol

12. Lele

13. Papuga

14. Szymanek 31

15. Madbar

16. Pepin

17. jaguś

18. skubiii89

19. Arki

20. Tycjan

Opublikowano
  • Autor

Bartek przyjeżdża to wszyscy przyjeżdżają na spota :grin:

Opublikowano

Aktualizacja listy obecności:

1. Bart-S

2. Gwerty

3. Miedzik

4. slo

5. MADAS

6. niestandardowy

7. Rometer

8. emil899

9. Maciej 6001

10. rosool88(tak na 90 %)

11. Piechol

12. Lele

13. Papuga

14. Szymanek 31

15. Madbar

16. Pepin

17. jaguś

18. skubiii89

19. Arki

20. Tycjan

Opublikowano

też bym się pojawił jak tyle ludu ale w weekend imprezka - 30 urodziny :banan2::drinks: i do spota na pewno nie się ogarnę :drunk:

Opublikowano

same jakieś młode towarzystwo się tu przewija ... :P

Opublikowano
  • Autor
też bym się pojawił jak tyle ludu ale w weekend imprezka - 30 urodziny :banan2::drinks: i do spota na pewno nie się ogarnę :drunk:

a tu będzie surprise i spot do Ciebie przyjedzie :decayed::banan: